Aysegullkrgln @Handemiiiy bende cinsiyeti belli olmadan önce bakmıştım çin takvimine benimkide doğru çıktı 😊
Ozge_2022 AhseninAnnesii benim doktorum 11 haftalıkken %99 erkek dedi.6 buçuk aya kadar da erkek biliyoduk şimdi %100 kız diyo 😅
Sevim2211 Handemiiiy evet 24 Şubat son adet tarihim hatta ☺️ şuan 8 aylık ve erkek 💙 ama takvime göre kız 😂😂😂 doğumda süpriz yapmazsa oğlum olacak herşeyini aldık hatta
Ozge_2022 Happy52 gösterdi aslında bende hiçbişey anlamadım inan hala alışamadım bu zamana kadar oğlum diye sev konuş ama kız çıksın😅 insan şaşırıyor hangisine inansam diye
CigdemP34 Benim bebişde erkek karnım sivri her goren anliyor cinsiyetini😊bugun yarin beklemedeyiz insallah
mucize_bebekk Sinemozy hiiç belli olmuyor işte Rabbim neyi nasip ederse o oluyor hepsi saçma sapan inanış 🤷♀️😂
Sinemozy mucize_bebekk aynen Rabbim sağ sağlim kucağımıza alıp herşeye değdi demeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese de bu duyguyu tattırır İnşallah 🥰
Duygu_0147 Benimde 2 cı çocuğun olcak Martın ilk haftası doğum yapcam erkek ☺️Saglıcakla gelsınler 🤲🏻🥰