Gamze_ozdamr Gurbetto amin allahım herkesi kurtarsın bi an önce ev islerin de kendimizi yorduğumuz için ağırlar oluyor tabi ama biraz destek alsak olur aslında ömür boyu değil tabi ama arada eşlerin de yardımcı olması gerekli bence 😂 tabi yapan var yapmayan var
Gurbetto Nesli3504 demeki coğumuz aynıyız bende sanki ayanı ellini cıkaracak gibi ordan 😂😂😂sürekli tuvalette gidiyorum
Gurbetto Nesli3504 benimki delecek kadar güclü değil ama hareketli cok şükür acıtmıyor hareketleri yanı ama artık hep hareketli
Gurbetto Nesli3504 aminnnn yarabbim benim bi oğlum down diye şu an riskli gebeliklerden sayılıyorum zaten dua edinn rabbim sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma versin
Nur_yucetas12 Gurbetto aynı hafta aynı gündeyiz 😊benimde bel ağrılarım oluyor bide vajinada baskı ağrı oluyor
Dilara-14 Ben de 32+3 vajinada baskı sürekli tuvalet sağa sola dönerken ağrılar hatta bugün ilk defa sanki adet başlangıcı gibi çok hafif sancı hissettim.
hulyaca Gurbetto son 56 gün benim de. Çatı ağrım başladı dünden beridir. Onun dışında şükür iyiyim. İnşallah ilerlemez bu ağrı 🫠🫠
Gurbetto Nesli3504 ilk cocugum down sonra sağlıklı bi kızım şimdi işte oğlum gelecek herşey normal gözüküyor allaha emanet artık
Gurbetto Nesli3504 yüksek cıktı ama ens kalınlığı normal burun kemiği var hayırlısı bakalım dua edin allah tevekkül ettim