Elfturkmen_ iremarsln37 ultrasonda birşey göremedi tam cok yeni dedi belki de ondan olabilir inşallah öyledir 🙏🏻
iremarsln37 Elfturkmen_ bende gitsem bişey göremeyecek kesin. Salı günü gittiğimde görmedi çünkü sadece rahim duvarı kalınlaşmış dedi benim 4+5 oluyor yarın
Elfturkmen_ Mcz-01 merhabalar doktora gittim durumu anlattım sağlıksız gebelik olduğunu söyledi 2 günde bir kan verip sonucu kendisine atmamı istedi pazartesi vereceğim
1ciftyesilgoz Benimde öyleydi başından beri kahve lekelenmem vardı 1300 lere gelene kadar kan takibi yapıldı hiç bir zaman ikiye katlamadı. 1300 e gelince tüpte anca göründü. Metotreksat iğne ile düşürüldü .
Mcz-01 iremarsln37 yaa ne diyelim hayırlısı diyelim 🙏🏻 Bende sabahtır üzülüyordm ama hayırlısı elden bişey gelmiyor 🙃
Elfturkmen_ iremarsln37 inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız üzülmeyin en azından başında öğrendiniz🙏🏻
Mcz-01 Elfturkmen_ anladm geçmiş olsn😞 benmde ılk beta 50 geldi uc snra 47 geldi bende haftaıcı gideceğim inşallah