Edabykl SeherMercimek evet zor bi surec oluyor ben epidural sezeryan oldum cok guzel bi dogum geçirdim suan 6.gunum ve evdeki islerimi yapiyorum herseyimi kendim hallediyorum iyilestim gibi bisey tamamen guzel karar verin pisman olmayacağınız biseye
1bebebekleyen- Bugün 2 cm açıklığım olduğunu ve kasılmaların var denildi.Yarın takipli doktoruma gideceğim bende suni sancı verecek gibi hissediyorum.Sancım yoksa suni sancı ile doğumum başlar mı?
Kubranur11 SeherMercimek kızz aynı durumdayızz 40+2 yim sabah 7 de yatisim var suni sanciyla acilmam var benim ama bakal.suniyle nasil olcak ☺️☺️🤲
Yenidilek SeherMercimek ah canım ah eğer acı eşiğin düşükse aşırı derecede zor. Keşke suni vermeden rahim ağzını sıyırsa doktorun bu sayede bebek de strese girmez kakasını yapma ihtimali olmaz. Bir teklif et istersen
Yasemincelik SeherMercimek hiç korkma Rabbim güç kuvvet versin inşallah herşeyin bir zorluğu vardır ve annelik çok kutsaldır illaki zorluklaeı olucak ama emin ol kucağına aldığın an geçicek. Ben 15 saat suni sancı çektim hiç açılmam yoktu çünkü ama şuan ikinci hamileliğim düşünsene çok zor olsa insan birdaha doğum yapmayı göze alırmı😍
Yasemincelik SeherMercimek milletin dediğine bakma banada çok zor çok zor diyolardı Allah çok büyük yardım ediyor