Ttrkan esencan hastanesi ahmet mahmutoglu. Bir cok doktordan sonra takipli oldugum doktordu

Ttrkan avcılar hospital Nil hanim uzak derseniz bezmialem doktorlarinin hepsi çok çok iyi

Ttrkan ben Çankırı da yaşıyorum ama bir ay sonra İstanbula ailemin yanına gidicem eşimin görev nedeniyle Sultangazi Medistanbul Hastanesi Halise Yolli çok öneren oldu bende nasip olursa Halise hanıma devam edeceğim doğumum da orda olacak Instagram hesabı da var önceliği normal doğum odaklı ve doğum hakkında bi çok bilgi veriyo bazen soru cevap bile yapıyo sayfasına bı bak istersen

Sinemozy Halise hanımm daha bugün muayenemiz vardı çok samimi ve bilgidir kendisi ben memnunum 32 haftaya kadar sezaryen düşünen beni bugün normal doğuma ikna etti yani zorlamadan göstererek ☺️

Kaganimm ayy bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim az önce forumda halise hanımla ilgili bilgi sahibi olan var mı diye bakıyordum sizin isminizi de gördüm Instagramdan takip ediyorum kendisini ilgili olduğu çok belli ailem İstanbul’da yaşıyor orda da öneren çok olmuştu ben henüz 18 haftalığım nasip olursa 1 ay sonra Halise hanımda takipli olucam doğumumda orda olacak Allah nasip ederse 🥰🙈 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🥰

Sinemozy İnşallah canım.
          Yalnız doğum ücretine yeni zam yapılmış o konuda da bilgin olsun ocaktan beridir ilk zammış normal ve sezaryen aynı fiyat 16 bin oldu .

Kaganimm Tam da bunu soracaktım şu zamana kadar duyduğum en fazla doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam 🙈 sağlıkla gelsinler de o an gücümüz yeterse olur elbet ama şunu söyleyim epiduralsiz kesisiz dikişsiz odaklı olması da benim çok hoşuma gitti açıkcası yine de Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda peki muayene ücreti ne kadar

Sinemozy Biz de öyle düşündük eşimle zaten 27 haftalık ölü doğum yaptım Yeter ki sağlıkla kavuşayım oğluma .
              Ama maalesef ücret yüksek çoğu hastaneye göre
              Muayene de 415 olmuştu
              Nst bugün girdim 60 TL canım

Kaganimm inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim aldığı paranın hakkını veren bı doktor ama her muayenenizde güzel ilgileniyo mu ultrasona bakınca flan anlatıyo mu güzelce

Ttrkan Gültepe avicenna hastanesinde Cem ardıç gidiyorum çok iyi bir doktor adını Google’da yaz yorumları oku anlatsın zaten sadece çok sıra oluyor