Ebru_cekin06 Dibekli annem cocuga bakmak zorunde benim acaba eşimi alırlarmi yanima ilk dogumumda Ankara şehir hastanesinde yaptim bende cok iyi ilgililer evet ozaman tek basima kalmistim simdi bu dogumumda iki yaşında oglum var annemde duruyor birtek kaynanamda falan durmaz uyumaz biliyorum acaba esim kalabiliyormu refakatçi
Dibekli Ebru_cekin06 söylemeniz lazım alıyorlar diye biliyorum ben canim ama bayan istiyorlar refakatciyi 😊
Asel-ahsen Ebru_cekin06 erkeklere müsade etmiyorlar. Çünkü kadınlarin bulunduğu onlara özel bı yer.. görüş için gelince bile çok uzun tutumuyorlar bazen.
Dibekli Gizemmdgru takipli olmanıza gerek yok canım ama gabi takipli olanlar öncelikli oluyor bir tık
Dibekli ramonun_annesi uyusturdular mi hiç bilmiyorum ama dikerken uyusturdular . O sanci eşliğinde ıkinirken hissetmiyorsun zaten 😊
ramonun_annesi Dibekli ben doğumda kestiklerini hissettim o kadar sancım olmasına rağmen hatta o kadar acıdı ki bir yıl geçti psikolojim düzelmiyor unutamıyorum o acı resmen içime işledi şuan ikinci çocuğum olacak çok korkuyorum ☹️
Dibekli Fatos0606 çok fazla korkmayın ya acil biraz öyle ama dogumhane daha iyi bence en azından ben memnun kaldım pozitif olun her şey pozitif olsun 😊
Dibekli 2_minik_kalp orada o zaman kim varsa o dogum yaptırıyor ben hep sehir hastanesi takılıyım her şeyimi orada yaptırdım. Doktor seçme şansınız yok malesef .
Kubrauzuner Daha önceden oda konusunu konuştunuz mu hastane ile kaç kişilik olacağını o an mı gelişti birde tek kişilik odalar ücretli diyorlar öyle mi? Tek kişilik olduğu için eşiniz veya ziyaretçiler rahatlıkla girebildi mi odaya çok sordum kusura bakmayın
Dibekli Kubrauzuner tek kişilik odalar ücretli değil sadece odanın boş olup olmamasına bağlı alıyorlar. Refakatçi eş kalabiliyor tek kışlık odalarda sonra Ziyaretçi saatlerinde girebiliyor Iyaretciler ölen 13.00 ile 14.00 akşam 20.00 ile 21.00 arası ziyaretçi saati.
Dibekli Nesli3504 korkmayın bende korkuyordum . İlk defa çatı muayenesi olacam deyin onlar şimdi şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz sakın ol falan diyorlar ben o şekilde yaptırmıştım.
Nesli3504 Dibekli öylemi diyeyim bide kaçıncı haftada bakıyorlar bana bakmazlar heralde şimdi 31 haftadayım
Dibekli Hazaldicle skuat ,hurma yürüyüş ben günlük 6 bini aşkın adım hurma yiyordum cinsel ilişki hızlandırır. Plates topu ile zipayabilirsiniz . Ben bu şekilde yapmıştım 😊
Dibekli Haticecelk0 evet benim son hafta çatı muayenesi yaptılar. Acile gitmiştim orada yapıyorlar ama 😊
Dibekli Ceyo93 refakatçi bulsan iyi olur canim soruyorlar refakatçi var mi diye birde bayan olursa daha iyi olur.😊
Ebru_cekin06 Dibekli hadi be kaynanami istemem o beni sitrese sokar annem ogluma bakmak zorunda babasi bakamaz durmaz yani birini bulcam artik bulazsamda gerek yok tek durdun 1 kere 😃