1gebegunlugu 2Meyve- ufff sahi mii korkmaya başladım ama😔 geçmişler olsun sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
1gebegunlugu Erbe uff bende ilk gebeliğimde sadece idrar yolu enfeksiyonu geçirdim başkada hiç ber sorunum olmadı. Ama bu çok zorluyor daha 5. Haftadan
Erbe 1gebegunlugu valla bende ilk gebeligimde hiç bişi hissetmiyordum oğluşum hiç yormadi ama bu felegimi şaşırttı 12 haftaligiz doktor kıza benzior dedi kesin bişi diyemem ama dedi bakalım hayrlisi
Seyma06 1gebegunlugu bulantı kızımda hamile olduğumu bile anlayamamıştım ama 12 haftanın başına kadar mide bulantısı ve koku hassasiyetim çok yüksek et li şeyler çok kokuyor bana yiyemiyorum ilkinde böyle değildi 9 ay çok rahattım valla
1gebegunlugu Seyma06 benimde daha 5+ haftam olmasına rağmen koku hassasiyetim oluştu ilkinde bu kadar erken ve yoğun geçirmemiştim
Seyma06 1gebegunlugu benimde öyle valla kimse inanmaz belki ama ilişkiden bir hafta sonra falan başladı benim belirtiler yani aklımızda yoktu şaşirdik biraz aslında olmaması gereken bir zaman da oldu şasirdik 😁
1findik_kurdu_annesi 1gebegunlugu ilk gebeliğim muhteşem geçmişti. Hatta böyle olursa 10 tane doğrurum vs diyordum 😬🤦🏻♀️🙄 şuan resmen Sürünüyorum
Biryabanci1 1gebegunlugu Ya ilknde bu kadar uyku halsizlik yoktu ya şimdi yatakla birleştim resmen hiçte böyle biri değilim. Tansiyon yerlerde artık ayakta duramıyorum kusmak keza 🥹
Ebru_cekin06 1gebegunlugu var bebegin hareketleri ve benim cok agirlasmam dsga sola zor dunuyorum ilkkinde böyle değildi enerjikliydim 😃ama ikiside erkek