Ysn Esen dünya yıkıldı üstüme duygusunu çok iyi bilirim 2 sene önce 26 haftalık bebegimi kaybettim :( Allahim bunu bize bağışlar ins
Esen Ysn oda aynı sebeptense ona göre tedbir alınması gerekirdi ben de daha önce düşük yaptım senin ki kadar ileri hafta değildi ama yinede sarsıldım ikinci hamilelik de zor geçince insan yıpranıyor ama sabır tevekkül ve dua insani kendinde tutuyo.
Ysn Esen yok cnm o başka sebepten su an ki sıkıntılarım başka bi sürü risk var ama Allah buyuk zaten perinatolog gozetimindetim
Esen Ysn perinatologlar genelde yat demezler şaşırdım bende görüştüm bana yatma demişti ama ben yinede korkup yatmıştım
Ysn Esen bir perinatologum bir profasorum var dediginiz gibi perinatolog yatma diyor profesör kesinlikle yat dedi
Sakaryali54 Ysn 5ay kusma bulanti koku ve kanamadn dolayo yattm.6 ve 7.ayda iyiym dedm ki demz olaydm erken dogum riski cikti yine yatislardaym.yatmaktn daraldm bunaldm biktm.
aycan26 Yatış larda olanlardan biri de benim erken doğum riski yat yat nasıl dogurcaz bilmiyorum. Yatakta da yoruldum😕
Ysn aycan26 bende valla ama yeter ki sağlıkla vaktinde gelsonler yatakla kanepe arasında mekik dokuyorum
Muwahhide Kızlar bende sizlerdenim 😐 sürekli değil ama elimden geldiğince yatmaya , dinlenmeye çalışıyorum, bi hafta bebeğim kanala doğru dönmüştü tehlikem vardı , diğer hafta düzelmiş çok şükür , doktor bana sadece tezgâh üstü işleri yap , eğilme yukarıya uzanma yat dinlen dedi , maalesef çok sıkıcı geçiyor . Sizler neler yapıyorsunuz. Ben kanaviçe yapmaya başlayacağım , kitap okuyorum telefona bakıyorum derken vakit geçmiyor , kanaviçe , örgü tarzi şeyler terapi gibi diyorlar sizlere de fikir olsun 😊
SecilHakan Ysn 🙋♀️ 6+2 düşük riskim var yatıyorum zmanda malesef geçmiyor.. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
Unalbirgul Maalesef bende yatanlardanım kasıgımdan kalbime giden ana damarım tıkalı o yüzden yatıyorum aylardır ama Cok bunaldım ☹️
Muwahhide Ysn Daha başlamadım canım , eşime malzemeleri aldircam yakın zamanda denicem , zaten ilk kez yapicam daha önce hiç yapmadım 😊