3bebeli1kedili Bizim kız bize geldiğinde kısırlaştırılmışti onu çok emin olamiyorum… ama ben kendi evimde ilk zamanlar norveç kırma bı kedi sahiplenmistim Canım bihter 🥲 inanılmaz iğrenç bir koku bırakıyordu hatta dişiliginden falan şüphe eder her seferinde döner döner pipin mi var kız senin diye altını yoklardim evin içinde çığlıklar isyanlar gece kapımda agliyodu - yatak odasına onu hicbi zaman almadım çünkü yatagada o kokuyu bıraksın istemedim 🙃-
Kızgınlık döneminin bitmesini bekledik bayada uzun sürdü daha sonra kisirlastirinca rahatlamıştık hayvan bı uysallaşmişti hahahahahah Sarmaniniza çok kalp 💝 Senin bebisler gelip yataklarına yattiginda manyak kızın büyük ihtimal dağdan gelip bağdakini kovuyor bu veletler düşüncesi ile bır süre uzaktan dik dik bakarak belkide siper bekleyerek geçirecektir. Yaklaşık iki hafta sürüyor bu süreç. Tamamen alışmaları bence , Ama umarım bu dönemi coook tatlı şekilde en kolay yolla atlatirsiniz hepsi evlat , dört ayaklı evlatlarımız daha bı vicdan yapmaya sebep oluyolar dilsiz kul misali 🌸💝