Miniss- 1gebegunlugu evet canım başladı sanırım 5+1 ve bugün istifra ettim. Çok uykum oluyor ve vücudum çok halsiz. Üstüne de çalışıyorum zaten
Mry123 1gebegunlugu 5+4 günlüğüm. Bel ve kasık ağrım çok var. Aşırı uykum var gün boyu uyuduğum oluyor. Oturamıyorum resmen yavaştan uzanma pozisyonuna geçip gözlerim gidiyor🤣
ulkuakkoc 1gebegunlugu 5+0 şuan. Geçen hafta çok fazla mide bulantım vardı. Bugün çok fazla değil. Kasık ağrım fazla birazda bel ağrım var. Bulduğum her yere yatıyorum şuan 🤣
ozlemkayaa 1gebegunlugu 4+5 im zaman hemencecik geçsin sağlıklı olduğunu duyayım göreyim diye bekliyorum. Yorgunluk uyku dışında belirtim yok
1gebegunlugu Miniss- ufffbende çalışıyorum bir yer bulsam hemen uyuyacağım esnemekten bir hal oldum. Mide bulantım var ama istifar etmedim allah kolaylık versinn
Gmzekerr Son adet tarihime göre 5+5 günlüğüz. Hafif mide bulantıları var, kaşık ağrım çok, halsizlik de cabası
Bsrbkds_57 Kalp atışını için ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz acaba ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
1gebegunlugu Mry123 hahahaha açtığım konulara yazmıştın bende her yerden sordum😂 e hadi hayırlı olsun berber doğurcaz gibi inşallah🥹
Hlyy Mry123 5+1 im keseyi göremedim henüz ne zaman götürürüm bide pazartesi beta yaptık salı çıktı sonucu 1900 çıktı normal mi
meva_asil_moms 1gebegunlugu 5+5 ikinci gebeliğim kızımda 4 haftayken doğuma kadar istifra mide bulantısı yaşadım bunda sadece mide ekşimesi bel ağrısı mide bulantısı var arada
Gmzekerr Hlyy benim 19 Ağustos. Geçen gittiğimde kese göründü dedi doktor alttan da baktı elime fotoğraf verdi