excitedmom- Aralık ayında iki senelik evli olacağım geçen sene Ekim sonu falan hemen hemen doktora gittim istiyoruz ama olmuyordu ovulasyon testi almıştım evde onunla takip ediyordum ama adet düzensizliği yüzünden net sonuç alamadım Aralık ayında kadın doğuma gittim adet olduğumda hormon testlerini yapıldı insülin direncim kontrol edildi falan 3 ay boyunca adet düzenleyici trisequense verdi sonrasında insülin direncim için ilaç verdiler ek olarak OMEGA3 takviyesi kullandım Şubat 19 da en son adet olmuştum yumurta takibim yapıldı klomen kullandım ilk denemede tuttu bizim bide o süreçte yeğenime bakıyordum kafa tamamen boş olunca düşünmeyince daha kolay oldu sanırım ondan önce ki 3 ay ovulasyon testiyle denedik tutmadı klomenle tuttu doktor ne dediyse harfi harfine uyduk 5 Mart’ta çatlatma iğnesi oldum 16martta kaset test yaptım silik pozitif çıkmıştı 21 Mart’ta kan verdim 780hcg görmüştüm 🤗 rabbim inşallah yüreğinden geçenleri yaşamayı nasip etsin güzel arkadaşım 🤗 çok güzel duygular ilk kalp atışını duymak ilk hareketlerini hissetmek çok güzel şeylermiş bana daha nişanlıyken dediler senin çocuğun olmaz tüp Bebek bile tutmaz sende boşuna uğraşma çabalama bile dendi ama Rabbimin takdiri üçüz nasip etti ☺️