Aysel66 Merhaba kızlar tup bebege başlıyoruz yeni başlayanlar var mı birlikte bekleyelim bizim testler yapıldı başlamak icin yılaclar verıldi 5 ekim basliyoruz hangı yılacları kulanıyorsunuz bana şimdılık sadece dogum kontrol verildi ve 3 tane igne
Allahvargamyok Aysel66 bizde şu an rahim dinlendirme sürecindeyiz 1 haftaya kadar transfer olcak bahçeci ankarada yaptırıyoruz 50 bin gitti şimdi kadar rahat
ballibocek Aysel66 bahçeçci ilaçlar dahil mi verdi fiyatı? Genelde klinik tedavi ücretleri ilaç hariçtir çünkü ?
ballibocek Adamiranin__annesi bahçeci umut tüp bebek merkezi.diye geçiyor ama ? Aynı yer mi kastınız ?
Aysel66 Mfyy biz 6 yıldır evliyiz4 yıldır denıyoruz aşılama denedik 1 kez tutmadı bizde daha fazla dogal yoldan beklemek istemiyoruz acıkcası yoruldum olucaksa olsun artık dedik doktor da aynısıni diyor beklemeye gerek yok artık tup bebek oneriyor
Gulkubra Aysel66 4 yıl tüp bebek denedik 4. Denemede çok şükür hamileyim siz çok uzun beklemişsiniz isim yapan yerler bahçeci gibi evet başarılı görünüyor ama unutmayın ki buralara çok kişiler geliyor o yüzden pozitif sayıları fazla ayrıca tüp bebek de doktor başarısı kadar laboratuvar da çok çok önemli ikisini birlikte araştırmanız da fayda var
Aysel66 Mfyy femara kulandim ovulasyon nerdeyse her ay oluyor eşimde bir sorun yok ikimizde de bir sorun gorunmuyor ama olmuyor inşallah tup bebekte olur
Mfyy Aysel66 inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin bizde de çok şükür problem yok ama hep kimyasal oluyor bu ayda kimyasal oldu yıl sonuna kadar tekrar deneyeceğiz 2 buçuk yıllık evliyiz hiç korunmadık
Gulkubra Aysel66 benim doktorum maltepe üniversitesi hastanesinde 4 yıldır aynı doktora gidiyoruz ve değiştirmeyi düşünmedik doktorumuz çok güven verici ve içimizi çok ısıtan çok babacan biri
Aysel66 Mfyy allah yardımcıniz olsun canım insallah sende kavuşursun yavruna cok bekletmesiner bizi artık
Gulkubra Mfyy benim de tüp bebek de 2 kez kimyasal oldu bağışıklık düşürücü ilaç kullandım doktorunuza söyleyin belki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız☺️
Gulkubra Mfyy tüp bebek sürecinde bağışıklık düşürücü ilaç da kullandım yine tüp benek yöntemiyle oldu
Adamiranin__annesi ballibocek olablir belkide bana uskudarda biyerde dedi umut tüp. Bebekte. Yaptiracakmis
1072PINAR Adamiranin__annesi Bahçeci Umut, Üsküdarda yani Anadolu yakası.Bahceci Fulya Avrupa yakasında.😊