ZeynpDuru gulsum097 ben emzik olarak plips avent ultrasoft 0.6 ay aldım biberon olarak Dr. Bravons tercih ettim.
Mhrbndm gulsum097 valla canim hicde Philips falan filan bosa para harcama ben gecen aldim bineronu gaz yapiyo emzigide alamiyo yavrucak yine donduk 10 tl lik urunlere
Hamilelik10 Ben emzik de biberon da vermeyi düşünmüyorum. İnşallah bi sıkıntı olmaz da sütüm gelir, mamayı vermek zprunda kalmayız. Mama versem de kaşıkla vermeyi planlıyorum. Meme reddi yaşamasın diye.
Zinnire Hamilelik10 hic bir anne keyfen sütü varsa o emzirme duygusundan mahrum kalmak istemez elbette. Oglumda sürüm yağlı olmadığı icin 8 aya kadar hem emzirdim hem mama kullanmak zorunda kaldim. Bu hamilelegimdede ihtiyaten hastane çantasına yine biberon ve mama aldim ne olur be olmaz diye. O temasta esim disarda sacma sapan biberon veya mama artacağına çantamda bulunsun istedim. Çünkü bebeğin ac kalmaması gerekiyor sarılığı yükselmesin diye. Doğum cok farklı bir telaş ne ile karsilacagini ancak rabbm bilir. Tüm anneler gibi bnm duamda yavruma yetecek sütumun olmasi ve biberona mamaya ihtiyaç duymamak.
Muhammedamine [bilinmeyen] dr brown un kaç ml olanını aldnz pp mi cam mı tam olarak hangisini aldınız acaba 🤗
EmelBG gulsum097 Ben avent cam biberon ,avent soothie emzik aldım .Suavinex biberon emziklerinide tavsiye ediyorlar ,etrafımda kullananlarda memnun .Biberonları çok güzel görsel hatta ben cam değil diye tercih etmedim 💁🏼♀️
Zinnire [bilinmeyen] keisnlikle zaten bebeklerin meme reddi yaşamasın en büyük sebebi biberonla hızlı gelmesi memeden daha yavaş gelmesi ikisi aynı olursa sıkıntı olmaz
Nurce gulsum097 ben mam aldım canım emzikte araştırmalarım sonucu en çok o markanınkini beğendim ..biberonda da philips avent