Gulbahar47 Sinem94 inşallah vardır bundan öncesinde de bir düşüğüm oldu çok üzülüyorum ümidim kalmıyor artık
S1907 Gulbahar47 dediğin şey normal adet kanaması gbyse test poztf olur kanama başlarsa kimyasal gebelik olur,bu gerçek bi gebelik değil test poztif çkar,kahverengi leke gbyse yerleşme kanaması olblr,adetiniz geçtiyse kan testi verin
Der_0 S1907 çok şükür bilen biri ya hemen üstüne görmüşsündür diyip umut veriyolar insanlara. Üstüne görme oluk oluk adet kanamasıyla olmaz hafif olur
S1907 Gulbahar47 yüksek ihtimalle kimyasal gebelik o zaman ,devam ederse birkaç gn sonra yenile testini çoğu kadın kimyasal gebelik geçirip test yapmadğı için anlamıyor çnkü,bana 2 kez oldu aynı durum
S1907 Gulbahar47 bunlara kendini şrtlama bide hemen gebelil testi yapmw tavsiyem ,adetin düzenliyse eğer 1 hafta geçince yap ,herşy gönlünce olsun🙏🏻
Zeynepdgn50 Gulbahar47 hiç moralini bozma bende aynı durumu yaşadım. 3 tane test yaptım silik çıktı hepsinde 2 si erken gebelik 1 kasetti. Sonra adet oldum
Zeynepdgn50 Gulbahar47 kimyasal gebelik olabilir dendi. 1 yıldır da çocuk bekliyoruz deniyoruz felan 1 yıl önce de dış gebelik yaşadım. Bakalım bugün adet günüm daha olmadım yarın test yapacam hayırlısı
1erkekkannesiiii Gulbahar47 canım üstüne görme diye bisey yok. Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin gebeysen kanama normal değil. Bence bi doktora görün kan verirsin net çıkar. Kanama miktarı cok mu az mı
1erkekkannesiiii Gulbahar47 o zaman kimyasal olabilir canım yine de kan verin ama doktor daha net bisey der ben de düşük yapmıştım haftası erkendi regl kanaması ile düşük yapmıştım ayırt edilmiyor cok
Zeynepdgn50 Gulbahar47 amin canım benim Allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Ben çok takmıyorum ama işte etraf sordukça sinir oluyorum artık