Dogukoo birminnosannesi_ nedenini bilmiyorum ama instagramda rkyedemirr de görmüştüm onun kızında da aynısı vardı bebegin ilk fotograflarına inersen orda çok belirgin ama suan yok denecek kadar bak istersen icin rahatlar
Merrose birminnosannesi_ benim oğlumda var 1 yaşa kadar geçer denildi geçmedi ama büyüdükçe belirginliği azaldı ağladığında sinirlendiğinde belirginleşiyor.
Siracinannesi birminnosannesi_ benim oğlumun göbeğinde kıpkırmızı kocaman bir leke vardı ama bundan daha netti bildiğin domates gibi 😅 doktor kılcal damar toplanması geçer bu demişti şuan 8 yaşında hiç bişey yok her sene biraz daha rengi açıldı açıldı geçti 😂 inşallah sizinde geçer böyle şeyler kalmıyor ama genel olarak
Papatyaa_01 Aslaninannesi01 eşimde böyle inanmıyor hurafe bunlar diyor :) iyi o zaman herşeyi ye dokun çocuk manava dönsün diyo 🤷🏻♀️😂
2_minik_kalp birminnosannesi_ benimde oğlumda vardı hatta üç çizgi halinde belirliyordu normal bisey başka bebeklerde de gördüm kafanıza takmayın zamanla geçiyor şuan oğlum 4 yaşında ve tamamen geçti hiç yok
Lavantam20 birminnosannesi_ kuzenimde vardı aynisi tam alnında simdi 18 yasinds gecti kalmadı çocukken dikkatimi çekmişti ordan hatırlıyorum içiniz rahat etmezse bir dermatoloji ile görüşün
Utkulu1 birminnosannesi_ benim kuzenimin çocuğunda vardi daha büyük ve belirgindi hatta. Büyüdükçe azaldı simdi 15 yaşında filan hiç kalmadı
Aydanur01 birminnosannesi_ bir arkadaşımın iki çocuğundada vardı. Bebek anne karnında orayı rahme dayadığı için iz olmuş sonra geçti.
birminnosannesi_ Cevaplar için teşekkür ederim teker teker dönüş yapamayacağım oğlum hasta olduğu için onunla ilgilenmem gerek hepinize bolca kalp benden☺️❤️🫶🏻
Sumiire birminnosannesi_ bu alındaki büyüdükçe geçiyo diye biliyorum benim kızımın ensesinde ve göbeğinde var göbeğindeki çok belirgin