Mihriban341 canım benim bağışıklık öyle bir şey ki ne kadar dikkat edersen uzak durursan o kadar kuvvetini yitiriyor. Bir kızım var, erken doğdu minicikti. Emekleme döneminde hep yerlerdeydi ve ben tek başıma çok yıprandığım için temizlik takıntımı artık salmış durumdaydım. Yürümeye yeni başladığı zaman evimize kedi aldık, ben ömrümde bu kadar pasaklı bir evcil hayvan daha görmedim 😅 tuvaletten çıkar yerlere poposunu silerdi. Kızımla çok içli dışlı oldular. Hatta bı gün yine yere poposunu silmiş ve kızım onu kendi düşürdüğü çikolata parçası sanarak ağzına atmış 1 buçuk yaşındaydı. Koşarak yanıma geldi 😅 öğürerek biseyler anlatmaya çalıştı ay o an napicami şaşırdım. Hemen ağzını elini güzelce yıkadım çok korktum. Ama sana şöyle söyleyeyim kızım şu an 27 aylık ve şimdiye kadar en fazla 3 kere hasta olmuştur. Onlar da izin zamanı gidiş dönüş uzun yol yaptığımız ve arabada cam aç kapa terle soğu üşüttüğü zamanlardı. Onun dışında çok şükür hiç hasta olmadı, o kadar güçlü ki maşallahı var. Baktım olması gereken bu, temizlik takıntımı böyle aştım mesela. Ha benim öyle şiddetli bir okb yok ama başlangıçtaydım bunun farkındaydım. Temizlik yaptığımda rahatlıyordum yoksa sinir krizleri geçiriyordum. Temizlik yapmak değil evi dövüyordum resmen.