Sinemkaya43 eylulmomm şuan sıcak suya oturdum Saad 9″da duş alıp gidecem korkuyorum doğum değilse yalancı sancıdir dese doktor
Pamuk55 Sinemkaya43 bekle biraz daha olmasa duştan sonra kahvaltı yapmaya çalış biseylerle ilgilen 10 da git
Sinemkaya43 Pamuk55 doktoruma mesaj attım duş alıp evde squat falan yapıcam kahvaltı yapıcam öyle gidicem acaba gitmeden önce meryem Ana otunu suya katsam mi
eylulmomm @Sinemkaya43 ben bu sıklığa düşünce gitmiştim csnim yinede sen bilirsin tabi ama doğum sancısı belli yalsnci böyle düzenli olmaz
Sinemkaya43 eylulmomm tamam canım çok teşekkür ederim duş aldıktan sonra sancı araligim azaldı hazırlanıp Meryem Ana otunu suya katip gidecem inş doğumum başlamıştır
eylulmomm @Sinemkaya43 inşallah canım bence başlamıştır ya Meryem Ana otunu doğumdan hemen sonra birinin çıkarması gerekiyomus sanırım unutmasınlar bari soylede
Yenidilek Sinemkaya43 tamam işte benim de öyleydi eli kulağında en geç yarına kadar doğurursun hayırlısıyla inş
annesinin_alparslani Yenidilek 😱4 haftamız daha var dua ediyorum haftalarını tamamlar inşallah. Henüz eksiklerimiz bitmedi.