Meryemmmm Size de oluyor mu bilmiyorum ama ben doktorun verdiği 15 günü Bile bekleyemiyorum hep merak edip her hafta görmeye gidiyorum bebeği 😬👼
CansuHakanDabakan Meryemmmm İnsan özlüyo, merak ediyo, bende gün sayıyorum az kaldı doktora gitmeye diye😇 Doktoru beklerkende heyecan yapıyorum bi an önce girsem diye☺☺☺Allah yokluklarını aratmasın🙏🏻
Meryemmmm Handeaslan39 ben basım agrıyor diye gittim o derece😂ama benim biraz da korkum vardı ilk bebeğimi genetik engeli vardı ölmüstü karnımda iki hafta ölü kalmıştı korkum ondan 😕
Handeaslan39 Meryemmmm ay canım ya üzülme kötü düşünme benımde ikinci gebelıgımde olmasına rağmen hep girmek istiyorum bende gidicem sanırım ikili testı bekleyemeyecegım 😂 Siz kaç haftalıksınız 😂
Meryemmmm Sebla55 heheh olabilir ben haftaya Cuma'yı iple cekiyorum Allah nasip ederse cinsiyet ögrencem gösterirse bide tabi 🙂🙏
EylmGny FirtinaEbru Bana da pek mantıklı gelmedi 🥰😄🌷 tesekkür ederim bu arada cinsiyet tahmini yapar misiniz profilimde ultrason görüntüm var cok merak ediyorum.