yeninesilxanne merhaba canım Bn şuan da 31+4üm 22 haftaya kadar içtim detaylıca kadar sonra detaylıda doktora eşimle gittik eve geldim Bi anda midem bulandı ki Bn o zamana kadar psikologla bile konuştum bu konuyu vicdan azabı çekiyordum ve bni herkes yargılıyordu muhtemelen buraya yazdığına göre sende vicdan azabı çekiyorsun psikolog bana dedi ki kendini devamlı sigara içiyorum diye suçlama suçladikca daha da yaparsın bn dedim batti balik yan gider icmeye devam neyse sonra detaylidan sonra Bi sabah kalktım dedim ki bugün akşam saat 7 ye kadar icmicem yediye kadar zor da olsa tuttum kendimi Bn evde içmiyorum balkonda içiyorduk biz eşimde kullanıyor kendimi o gün yediye kadar balkondan da uzak tuttum akşam yediden sonra içmeye başladım ama bi karar verdim üstüne cekemedigim kadar içime çekmicem dedim psikolojimde ama bunu hep düşünüyorum şimdi bizde el alışkanlığı da var öyle yargiladiklarj gibi değil bir hafta böyle devam ettim baktım kendiliğinden de akşamları da bu sayı 2 ye 3 e düşmüş sonra iki üç günde bir Bi tane falan içtim şuan da hiç içmiyorum tamamen Allaha şükür bıraktım hatta eşime de bırakmasını soyledim inşallah bnd geri bulaşmam kokusundan dahi midem bulanıyor şimdi bnmd biraz geç oldu ama artık zararın neresinden dönersek kar dedim uzun oldu k.bakma hakkını helal et Bn bnm hikayemi anlatmak istedim belki işine yarar diye bnce kendini psikolojik olarak telkin et psikologun dediği gibi kendini suclama