Yagmur1991 Lilbaby şimdi zaten 14+2 oldu kontrole gidene kadar 15 in ortasında olcak artık söylesin bi zahmet :)
Yagmur1991 Sedaahmet sut yerine ayran yoğurt tüketmeye calsiin.malesef tiksintiler oluyor napalim sağlık olsun
Esmalemdar Yagmur1991 13 haftalık öğrenmiştim oğlum olacak İnşaAllah bir tane de kızım var Allah ömür versin inşaAllah yavrularımıza 🙏
Mel53 Yagmur1991 bende tam 14+3 üm. Dün öğrendik erkekmiş :))) benim sağ taraf karnım ağrıyo, sizinde bi yer ağrıyo mu karnınızda? Bebek orda yatıyo diye mi ağrıyo acaba🙄🙄🤔
Yagmur1991 Mel53 benimde arada karnım ağrıyor ultrasonda başı sağ tarafta hep.sanirim kese büyüyor ondan ağrıyor doktora bidaki kontrolde sorun içiniz rahat etsin.
detetedmom404 Yagmur1991 evet ya bazı günler hiç olmuyor bazen ara ara bazende sabahtan akşama kadar elimde poşetle geziyorum artık sağı solu pislemiyim diye😂🙊
FatmaEren Yagmur1991 bende 15 olucam pazartesi artık öğrenmek istiyorum 😑haftaya kadar nasıl sabredicem
FatmaEren Özele gittim hiç bi tahminde bulunmadı bile hiç bişey demedi daha çok küçük dedi 1 buçuk ay sonra gel dedi sinirlerim alt üst oldun😓😓
detetedmom404 FatmaEren ikili testte söylüyorlar genelde normal kontrolden biraz daha detaylı baktığı için cinsiyetini görebiliyorlar ama bu doktorun tecrübesine de bağlı biraz
Yagmur1991 detetedmom404 aynen katılıyorum bana kıza benziyor dedi artik yanildimi tecrübesimi var bilemiyorum
FatmaEren Yagmur1991 detetedmom404 aynen canim devlet demedi bende özele gittim dengesizin biri cikti
detetedmom404 Yagmur1991 aslında benziyor yada olabilir gibi ihtimal kelimesini yanılma olduğunda mahcup olmayayım diye kullanıyorlarmış görmediği zaman asla kız veya erkek demezmiş doktorlar benim doktorum dedi bunu. 😂 değişir diye düşünüyordum bekleme hiç dedi😂
Yagmur1991 detetedmom404 ozaman büyük ihtimalle benimde kız:) hadi hayırlısı olsun bakalım ne dicek doktor