izobellaaa-_- Colahusu aynennnn hatta diyorum 2. Çocuğu düşünmüyorum şimdiden hamilelik çokkkk sıkıcı diye bakalım doğunca ne yapacağız 😙😂 geri sokmaya kalkmayız inşş
Gulll333 40+2 tık yok resmen sırtım kırılıcak gibi hamilelik yüzünden o kadar yoruluyorum ve ağrım oluyordu ki 35 te doğururum diyordum hala gelmedi perşembe randevum var bakacaz artık
Oznurozdemir Evin45 senn ben olabilir misin acaba 😁 her gece aha geliyor diyorum gelem giden yok. Yarın açıklığa bakacak doktor bari o olsun ya
Evin45 Oznurozdemir olabilir vallahi bende dedim yarın kontrole diye gidip doğururum inşallah şuan yazarken bile ağrıdan pilates topuna oturdum Allah yardımcımız olsun tez zamanda bebeğimizi kucağımıza aşmayı nasip eder inşallah 😊
aychaa 38+2yim bende sıkıldım artık gelsin artık. Bi tanıdığım 42de doğurmuş düşünsenize 1 ay daha böyle gezmek zorunda kalcağımı. Allah hepimize rahat bir doğum nasip etsin inşallah ya
elifuslu1002 Colahusu 38+1 hala günü olmasına rağmen ne kadar acele ediyoruz demi sjsjsjjs ben de yarın dogururum hafta sonu doğar kesin diye gün geçiriyorum ama ne gelen var ne giden
Colahusu elifuslu1002 sabırsızlanıyoruz kavuşmaya birde dogum stresini bi an önce atmak istiyorum vallahi
immos Doktorum 37. Haftadan sonra korunmasız ilişkiye başlamamı önerdi doğumu tetiklemesi açısından bir de bilginiz olsun göğüsleri uyarmak da doğumu başlatıyormuş hormonal olarak sinyal veriyor sanırım.
345257 Colahusu ben 39.haftama girdim bu gece aynı durumdayız yalancı sancı bile yok gece uykusuzum . Önceden erken doğumdan korkardım şimdi doğuramıcam diye korkuyorum 😀😀😀
elifuslu1002 Colahusu valla ben hem kavuşmak hemde şu ağrılardan kurtulmak istiyorum yatağa bağlı oldum iyice