Colahusu Kızçeler 38+2 olduk ama hiç bi sancım yok yalancı dedikleri sancımda yok yani ağırlaşma dışında hamile değilim desem yeridir ha bide gece uykuların olmaması… böyle olupta bi anda doguran varmı? Cünkü ben hep karnımda olcak bebem sanıyorum 😅
Feyza-nur Colahusu ben hiç bir yalancı sancım ağrım olmadı 38+4 de sabah 10 gibi sancılarım basladı 2 de hastaneye gittim 4 cm acıklıgım varmıs 7 de dogurdum
Minisimb Colahusu sizin daha vaktiniz var,ben napim 😂 40+1 oluyorum yarim saat sonra 😂 yalancı sancı yok,agirlasma yok,uyuyamama yok,çok rahatım ben sanki hiç hamile değilmişim gibi 😂 kızım da rahat anlaşılan 😂😂
Ozcnozge Colahusu korkutmak istemem ama bende 38+6 haftalıktım bendede hiç sancı yoktu 1 hafta 2 cm açıklıkla gezdim sadece hafif bi su aktığını hissettim kontrole gitmeden önce akıntı sandım sonra hastaneye kontrole gittiğimde amniosure testi yapıldı sonuç pozitif çıkınca suni sancı başladılar bebeğimin kalbi dayanmadı kalp atışları düzensizleşti ve sonrasında zorunlu olarak genel anestezi ile acil sezeryana alındım biraz uzun oldu kusura bakmayın
Fadimk Colahusu e bu ben günümüzde aynı yarın kontrol var.. bugün çok yoruldum hiç durmadım bir haftadır hareket ediyorum açılma ilerlemiyor galiba 😐 çok ağırlaştım vücudum taşımıyor artık 🥺
Colahusu Minisimb ohh maşallah vallahi bende bu son bi aydır hissediyorum artık içimde biri var😅 ondan önce gebe oldugumu bilmezdim. Tez vakitte sende alırsın inşallah kucağına canım
Colahusu Ozcnozge o akıntılar bende de oluuor acaba aynı durum mu cumaya kontrolüm var bakalım ne olucak. Bebeğiniz ve siz nasılsınız şuan
Ozcnozge 050218Ybmety çok şükür ikimizde iyiyiz🙏🏻 Allah hepinizin çocuğuna sağ salim kavuşmasını nasip etsin🙏🏻
ilaydaayildiiiz 40+4 üm bende de sancı yok bebiş kanala girmedi yarın gidicem hala bi ilerleme yoksa sezaryene giricem yarın dua edin kızlar
Colahusu Fadimk gerçekten bebek kilo aldıkça bacaklar sırtım falan felç oldu yani. Tez vakitte sağlıkla kucağımıza alırız inşalakh bebelerimizi
Feyza-nur Colahusu neye benzediğini tarif etmem zor çunkü ben regl sancısı bile cekmem hayatımda ama sancınaraları sıklaştıkca anladım doğum yaklastıgını çunku doktorum sancıların basladıgında 1 2 saat evde sancı çek gecerse yalancı sancı şıklasırsa gel demişti ve geçmedi 1 bucuga kadar evde sancı cektım sona dogru artık con canım acıyordu sancılar
Colahusu izobellaaa-_- gerçekten basta severdim hamileliği ama şuan gerçekten hiç sevmiyorum hamiş değilde anniş olmak istiyorum artık
Ozcnozge Colahusu çok şükür ikimizde iyiyiz sadece sezeryan biraz zormuş dikiş ağrılarım devam ediyor ama iyiyiz☺️
izobellaaa-_- Colahusu aynennnn hatta diyorum 2. Çocuğu düşünmüyorum şimdiden hamilelik çokkkk sıkıcı diye bakalım doğunca ne yapacağız 😙😂 geri sokmaya kalkmayız inşş
aryadamla Benim de 38+6. 9 dk sonra 39 oluyoruz perşembe randevum var ama ne yalancı sancı ne başka bir şey yok. Sadece kasılma oluyor bebek tek bi yerde toplanıyor o da hemen geçiyor 🙂
Oznurozdemir Colahusu akşam olması itibariyle başladı benim kasılmalar bel ve sırt ağrısı.. Gündüz bişi yok gece berbat 39+2🤷🏻♀️
Evin45 Colahusu bende saat itibari ile 38+3 oldum geceleri sabaha kalmaz doğururum diyorum sabah olunca herşey bitiyor dünden beri sırt ağrısı ve kasık ağrısı hissediyorum yarın kontrolüm var çatı muayenesi hiç olmadım o yüzden açılmalar mı yok mu bilmiyorum
Oznurozdemir Evin45 senn ben olabilir misin acaba 😁 her gece aha geliyor diyorum gelem giden yok. Yarın açıklığa bakacak doktor bari o olsun ya