İri bebişim 🤗
Bebisim1 aslında iri bebek için normal dogumda daha kolay oluyor diyorlar zayıf bebek kendini daha zor ittiriyormus ona benzer birsey okudum geçen gün. 4 kilo üstüne iri bebek diyorlardı. Dikiş olayı ise bebek kilosuyla tamamen alakasız arkadaşım 2900 dogum yaptı kuzenim 3450 kuzenimin kesisi olmadı arkadasimin dikisi vardı mesela . Bu tamamen sizin fiziksel yapinizla alakalı bebek kilosuyla birebir orantılı değil.
Bebisim1 bebişin kilosu normal doğuma gayet uygun bence
Bebisim1 beni yanlış anlamayın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ama 4 ve üstü iri bebek oluyor he doktor doğana kadar 4 kiloyu aşar gözü ile bakıp iri dediyse bilemem
girl_boy_annesi yok canim ne yanlış anlaması doktorun tam olarak söylediğini yazdım son bir haftam daha var sezeryana mi yonlendiriyor beni anlamadım ki
Tek derdim sağlıkla dünyaya gelmesi 🤲
Acilmam 2 cm dedi bugun ilk kez çatı muayenesi yaptı nts de sancım yok
Bebisim1 canım 4300le normal doğuramadım. Son ana kadar normal ilerledi doğumum ama sezaryene döndü. O kadar da sancı çektim. Bide şöyle bişey var benim bebeğimi doktor 3800 civarı bekliyordu ve 4300 doğdu. Senin ki de aşağı ve yukarı oynama olabilir. Şahsi fikrim sezaryen öneririm
iremcannn1907 oy maşallah 🧿
Zaten bebek aşağı dönmüş ama başı kanala girmemiş öyle olursa sezeryan ama normal doğum için çok zorlamam kendimi hiçbirsey belli değil valla son hafta zaman da geçmiyor gelen giden sancı da yok
Bebisim1 bence normal Doğum yaparsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın önemli olan o🥰🤲🏼
Bebisim1 annem kardeşimi 4500 kiloyu geçik doğurdu. Kilo ile alakalı değil çatınız ile alakalı bir durum bu