Rana1907 aşkım Mart ayının 30 unda bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim 29 Mart öğlen başladı pembe renkte kanamam hemen doktora gittim düşük başlangıcı dedi , ama bu haftalarda kürtaj önermiyorum ben kendiliğinden düşmesi daha sağlıklı, 48 saat içinde tamamen düşer temizlenir bekleyelim düşmezse 48 saat sonra gel kürtaja alalaım dedi 30 Mart’ta gece 11 de düştü ertesi gün muayene gittim tamamen temşzlenmişti kürtaja gerek kalmadı tekrardan sonra normal adet kanaması gibi kanamam oldu , düştükten sonra ağrılar flaan oluyo da öyle çok dayanılmayacak gibi olmuyor normal regl sancısı gibi , ama düşürene kadar canımdan can gitti desem yeridir çok ağrılı sancılı bir süreç , hatta benim düşük yaptığımı duyan annem, babannem falan şey demişti düşük sancısı , düşük yapmak normal doğumdan çok daha zor demişlerdi gerçekten zor , düşüğün olduğu gün akşam 8 de acile gittim iğne yaptırdım dayanamadım ağrıya gece 11 de de düştü zaten yiyecek ekmeği yokmuş miniğimin diyorum ne diyim 😌 Mayıs’ta tekrar hamile kaldım ben şuan 18+2 gayet sağlıklı bir gebelik çok şükür ki bir sorunumuz yok 🥰