Erbe Ellia ben yedim ama canım çektiği için yanagimi falan sıkmadık sulalede gamzeli kimse yok ama bebiş gamzeli doğdu hem yanakta hem çenede
Celins_ Ellia ilk hamileliğimde ayva aşermiştim ve bol bol yedim. Oğlumu 2 yaşına kadar herkes kız sanırdı🙈 prenses diye severlerdi dışarıda hep😁 son 10 aydır falan falan erkek olduğunu anladılar artık😁 profilde gözüküyor resmi🥰
Ellia excitedmom1 sanmam ben 24 hafta oldum daha yarım bugün yedim 😄 rabbim gönlümüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🧿🤗
excitedmom1 gulin-35 öyle değil ya djsjsksk ayvayı normal yiyorsun sonra kendi yanaklarını sıktryorsun demişlerdi ya da direk yiyorsun sürme yok 😂
gulin-35 excitedmom1 herkes degısık bısey soyluyo ıste bana oyle dedıler 😀alakası yok hepsı batıl ınanc
Kymtipek Gmzbysl Allah bağışlasın:) bende normalde yanağımda var ailede’de var birde ayva canım cekti olma ihtimali yüksek gibi:)))
Ellia KumsAlyaa kasımda çıkarmış normalde ama ben Londra’da yaşıyorum burada bugün Türk marketine gittim baktım vardı dedim bunun tadından ne olur ama yine de 2,3 tane aldım 🤗 yoksa daha erken tabi .
KumsAlyaa excitedmom1 Sen ye ye ilk 3 ay da yenilmesi gerekmiş öyle demişlerdi yorumlarda herhalde ben 13. Haftadayım ve henüz bizim buralarda hiç yok hayırlısı Rabbim en güzel yaratandır bebeklerimiz hayırlı olsun sağlıklı olsun da zaten her bebek annesine dünya güzelidir 🤲🏻🌹