Daba excitedmom1 gamze demek hucrenin olusmamasi. Ayva yerseniz gamze olur annem bende yemis biz ailecek gamzeliyiz yigenimde gamzeli bakalim benim bebis olacakmi
Derya Ellia bunu bildiğim için ayva yemeye çabaladım toplasan 1 tane zar zor yemişimdir hem güzel hem gamzeli oğlum🥰
Deletedmom_8 excitedmom1 Gamze insan yüzünde bulunan zygomaticus Adlı kasın gelişim esnasında tam gelişmeyip Kısa kalmasına bağlı oluşan genetik bir kusur aslında. Bir çeşit kas hastalığı gibide düşünülebilir. Tabi herhangi bir zararı yok. Ama ayva yemekle falan da bir alakası yok.
cimcimemmmm Deletedmom_8 kesinlikle öyle. Ayva sadece güzelleştiriyor 👍 Kaynanami tembihlemisim elinizle bastırın gamzesi yoksa da siz yapın. Veya tel toka arkasiyla az bi sey bastırın 😄
Nutelllaa Ellia ayva yedim asermeden 3 tane gamzesi var ve çok güzel oğlum maşallah gören kız saniyordu 😃
cimcimemmmm Ellia ilk haftalarda söyleniyor bebek yeni keseden oluşurken diye. Yine de yiyin siz isterseniz bence bosa gitmez yüzü güzelleştir. Bende bulsam yine de alirim😄
Annesininportakali53 Ellia valla onu bunu bilmem çok ta aramam ama hamileligimde bayağı ayva çekti canım bayağı da yedim ben gamzeliyim kızım dada olurmu bilemiycem🤤
Ellia Annesininportakali53 olur bence canım sizden ve babadan alıyor herseyini rabbim öncesinde de sağlıkla gelmelerini nasip etsin de 🧿benim de eşimin tarafı hep gamzeli inşallah oğlumda da olur 🫣
Egemen_ozgur_annesi Ellia ben ilk oğlumda çok yedim kuzum gerçekten de kız güzeli bir oğlum var bebekken hep kız mı diye sorarlardı. Şimdi 36 haftalık gebeyim Yeni çıkıyor ayvalar daha yemedim bakalım fark olacak mı ikisi arasında 😊
Ellia Egemen_ozgur_annesi ayyy ne güzel Allah bağışlasın yüzlerinin güzelliği gibi gelecekleri de güzel olsun inşallah 🧿🧿🤗🤗
tsmmst Ellia annem bana hamileyken yemiş, gamzelerim var ☺️ Belki tesadüf belki değil ama ben de yiyeceğim 😅
EddaBilkil Ellia ben aşerdim 2 3 aylıktım 4 tane yedim 1 haftada. Şimdi de duruyo evde bitane daha 😂 canım çeker diye aldık.
excitedmom1 KumsAlyaa acaba kaç haftalık iken yenmesi lazım ya ben galiba 5-6 haftaligim umarım geç değildir 😂 bizim bahçede var ama daha olmamış ki
Ellia excitedmom1 sanmam ben 24 hafta oldum daha yarım bugün yedim 😄 rabbim gönlümüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🧿🤗
KumsAlyaa excitedmom1 Sen ye ye ilk 3 ay da yenilmesi gerekmiş öyle demişlerdi yorumlarda herhalde ben 13. Haftadayım ve henüz bizim buralarda hiç yok hayırlısı Rabbim en güzel yaratandır bebeklerimiz hayırlı olsun sağlıklı olsun da zaten her bebek annesine dünya güzelidir 🤲🏻🌹