iremnur66 ruzgar0121 maalesef doktor kabızlık şurubu ve proctolog diye krem yazdı ama hiç faydası olmadı
Trapezunta ruzgar0121 ağrım hiç yok. Cuma günü doktoruma da sordum. Bir sorun teşkil eder mi diye doğumdan sonra biraz ağrı yapar zorlar dedi o zaman da onun tedavisini yaparız dedi başka bir şey söylemedi🥺
ruzgar0121 Trapezunta ağrın hiç olmadı mı ben bir haftadır ağrı sızı içindeyim şişlik geçmese de olur yeter ki ağrı kalmasın😭😭
Trapezunta ruzgar0121 yok hayır hiç olmadı 🥺 yaa doktorunuza danışın bence ağrı kesici merhem falan verir belki🥺 çok geçmiş olsun
Ezel1323 ruzgar0121 iyi gelmiş gibiydi aslnda ama bir tane daha meme ckti afedersin ucu sivri gibi o çok acıtıyor ya kantaron sürünce iyi geliyor. Diğerleri küçüldü sanki ama bu yeni çıkan kötü oldu :(
Ezel1323 ruzgar0121 kantarondan bence. Onlar çok ağrı yapmıyordu zaten ama bu yeni çıkan ağrı yapıyor. Kantaron yağı alıp denemelisin. Doğumdan sonra da ılık suya otureuz artık 😅
iremnur66 Hayal02 hamilemisiniz emziriyomusunuz daflonu aile hekimime söyledim ama yazmadı emziriyorum
ruzgar0121 Ezel1323 yürüyebiliyor musun ben asla yürüyemiyorum 😂 sıcak su torbası katıyorum üstüne ve kantaron bende yumuşatma yapmadı ya
Ezel1323 ruzgar0121 yok ben yuruyebiliuorm canm içeri itince giriyor mesala ama tabi o anlık snra geri ckiyor senin dışında ve çok mu büyük
ssa239688 ruzgar0121 sana söylediğim o ilacı her wc den sonra sıktım oraya usanmadan günde 3 defa yapmışımdır sonuç iyi
ruzgar0121 ssa239688 bende öyle yapıyorum aynı kremi aldım kullanıyorum etkisi var ama geçiyor şişlik asla azalmadı o yüzden de acıyor sen başka bişey yaptın mı kaç günde geçti 😞
ssa239688 ruzgar0121 ama şişti falan diyorsun ben acımaya başladığı gibi eşimi eczaneye gönderdim 4 5 gündede geçmş oldu böyle konularda biraz hassasımda 🙈
ruzgar0121 Ezel1323 evet büyük zeytin kadar ve çok sert asla dokunamıylrum yarın genel cerraha randevu aldım özele gideceğim inşallah şifamı bulurum dua edin lütfen perişan oldum 😞😞