Caglaklckksl ruzgar0121 o zaman bi umut bekliceksiniz, inşallah bana iyi gelen bu krem sizi de rahatlatır
Caglaklckksl ruzgar0121 estağfurullah, insan böyle durumlarda içini rahatlamak istiyor bi çare bulmak istiyor. Sizi anlayabiliyorum. Bol bol dua edicem sizin için. Geçerse yazın lütfen 😊
Gizem3 ruzgar0121 geçti mi acaba şikayetleriniz bende aynı durumdayım dışarıda 3 tane kocaman meme var 37 haftalık oldum ?
ruzgar0121 Zainep 32 hafta hayır sezeryan istiyordum zaten şimdide sezeryan istiyorum bunla asla normal yapamam
Serpil59 Gizem260 benim sezeryan olduğum halde bu hale geldi ıkınma vs yaşamadım doğumda ama sonrasında bu illet kabus oldu saraçoğlunun ısırgan otu kürünü yapıyorum ağrısını acısını kesiyor kabızlığıda çözdüm mü iyileşme başlıyor
ruzgar0121 Zainep iyileşirsem normal doğumda tekrar çıkmasını göze alamam çok zor ölüm gibi yA sezeryan olurum daha iyi
kizannesiyimm Minikcikkkkk sormadım onu ama operasyon esnasında bir kesme sesi duydum. Sanki büyük bir kumaş makası ile kalın bir kumaş kesiliyormuş gibiydi
ruzgar0121 Caglaklckksl çok çok az yumuşama var canım inşallah bana öyle gelmiyordur ama var gibi ağrım da hala var 😞
ruzgar0121 Caglaklckksl uzanınca çok sıkıntı yok ama biraz yürüyim hemen kuruluk oluyor canm çok yanıyor
Serpil59 @“ruzgar0121”#p24391829bilemiyorun gebelikte kullanılır mı araştırmak lazım ama dışardan bi uygulama olduğu için bi sakınca olduğunu düşünmüyorum şahsi fikrim olarak
Trapezunta ruzgar0121 ağrım hiç yok. Cuma günü doktoruma da sordum. Bir sorun teşkil eder mi diye doğumdan sonra biraz ağrı yapar zorlar dedi o zaman da onun tedavisini yaparız dedi başka bir şey söylemedi🥺
ssa239688 ruzgar0121 sana söylediğim o ilacı her wc den sonra sıktım oraya usanmadan günde 3 defa yapmışımdır sonuç iyi