Gamze2022 _ozlmm benim karnım aşağıda baskı yapıyor bebek sürekli lavaboya gidiyorum ara ara belime adet ağrısı gibi ağrı giriyor yarım saatt sürüp geçiyor karnım aşağıda olduğu için ağır geliyor bana cuma günü kontröle gitcem bakalım ne dicek doktor
_ozlmm Gamze2022 Cumartesi kanala yaklaştığını girmeye başladığını söylemişti muhtemelen girmiştir herhalde bilmiyorum ama 😂
_ozlmm Gamze2022 günü belli değil ne zaman gelmek isterse ama dediğim gibi su geldiği için herkes doğum başlangıcı olabilir yarın doğum yapabilirsin diyor 🫣 Yarın doktora gideceğim doktorum bakalım ne diyecek heyecanla bekliyorum uygulamaya göre de 20 günümüz var ☺️
Ebru8141 Serap-Yigit seninkide saçmalamış bacım yazık olmus ya çatı muayenesi zaten doğum seklini belirlemek için madem çatın dar neyin denemesi Allah m ya
Ebru8141 M_glsm ne kadar cok aralik var arada benim 32den sonra 2 haftada 1 37 yabi bugunden itibaren haftada 1 e düştü kontroller
duuyqquu M_glsm bizimde 34+1 de 2180g çıktı ortalama 3200 gibi doğar dedi doktorumuz ☺️ size bir tahmin söyledi mi. 36+1 de gideceğiz biz de 3ekimde merak ediyorum 😌
M_glsm duuyqquu hayir bi tahmin yapmadi iyi beslenirsen bebeginde kilosu artar dedi sadece🥰 hamur isi avakado muz falan yememi onerdi