Sedaaa95 Kubraanne_ Amin inşallah 😊 ben kendimde normal doğumdan korkuyordum bebekte ters olunca sezaryen olsun dedi doktor bende direk kabul ettim 😊
Kubraanne_ Sedaaa95 bi sorun yoksa bence haftasını doldursun bebeğiniz kimde böyle erken 2 hafta sezeryan olan görüyorsam bebeği sonradan solunum desteği için tekrar hastaneye yatış veriyorlar inşallah olmaz sizde ama söyleyim istedim
Ftmbtl Biz de 37+0 ız bugün itibariyle. Doğumumz 19 ekim görünüyo ama normal istediğim için belli de olmaz . Umarım çok geç haftalara kalmaz hayırlısıyla tabi😄
Ftmbtl Sedaaa95 hepimiz için inşallah🌸 ama gerçekten insan son haftalara yaklaştıkça sabırsızlanıyor😑 bi hemen doğsun istiyorum bi de içimden hiç gitmesin iki duygu arasında sürekli gel git😄
Pervinbgdd Sedaaa95 evet kesinlikle kahve veya Nescafe almak lazım onun içinde kahve makinesi varsa alblrsnz ve kettle da benim ikinci dogumum olacak çantaya ilk alacağım seylerden bitanesi
Tubakskn11 Sedaaa95 bıtane degıl bolca ıcmen gerekır o kadarını kantınden alcaksan al ama ugrasamazsın 5 6 bardak ıcsen ıyj cunku bas agrısı ve anestezıyı atmak ıcın bende ıstıcıyı dusunmemıstım onuda alıp koyucam kucuk ketıllar varya ondan sıparıs verdım
Merveilay Sedaaa95 ben 36+0 ım sezeryan olacağım bizede 15 ekim dedi doktorumuz notmal doğuma yatkınım vocuk asagı ınıyor ama benım diş etimdeki atar damar patladı lazer yapıldı dişlerimş sıkamıyorum çekşrdek bile kıramıyorum o yuzden sezeryan olucam umarım 15 ekğme kadar aşırı aşağı inmez
Drkmls Sedaaa95 ben 37+3 şuan eğer bi aksilik olmazsa bende 10 Ekim istiyorum dururmu bilmem ama bakalım ilk oğlum 38+2 de olmuştu sezeryan olunca 38 dolduğunda alıyolar
Sedaaa95 Kubraanne_ Bir sorun yok ama doktorun verdiği tarihte 38 haftalık oluyorum zaten. Doktor erken olsa herhalde bu tarihte alalım bebeği demezdi diye düşünüyorum
Melinya Ayyy benimde son günüm 11 ekime denk geliyor yani 13 gün kaldı sadece. Erkek bebek. Ama biz ailecek her hafta gelcek diye bekliyoruz, bence ben bu hafta doğururum 😅