Serkuz 🤣🤣🤣🤣 doktorum her seferinde kızıyor
Sizce göbeğim aşağıda mi (38. Haftaya doğru)
Oznurozdemir bi anda gelecekler bak😀😂🙏
Serkuz bidaha mi gelecez dunyaya amaaan
Oznurozdemir inşallah sağlıcakla kucağına al.❣️❣️❣️
Serkuz teşekkür ederim hepimiz inşallah 🙏
izobellaaa-_- az önce YouTube da denk geldim Buse diye bi kız var 40+2 doğurmus. O güne kadar hiç sancısı açılması filan yokmuş hatta doktor suniyle doğurtacakmıs 2 gün sonrasında. Gece birden sancısı başlamış hastaneye bir gidiyor 8 cm açılma kız şok 😁inşallah bizi de böyle sürprizler bekler 😄
Oznurozdemir evet yandan baya inik senin ki 😅
izobellaaa-_- seni görüyorum buralarda dün de dedim acaba doğum yaptı mı diye 🥰
hayırlısı ile sağlıkla gelsin ❤️
Oznurozdemir ayyy darısı bize canım 😀🥰🥰🙏🙏🥹
Maviii hayırlısı kuzum inşşş yaparım hemen 🥰🥰🙏
Oznurozdemir biraz inmiş evet 😅
izobellaaa-_- bende karnıma bakıp bakıp benim küçük diyordum maşallah sizin karnınız çok hoş valla 5 aylık gibi 👼🥳
Gulsumdamla sağol kuzum hamileliğin son ayı iyicene küçüldü Şuan yok gibi oldu biraz da korktum bebek içerde küçüldü mü acaba diyeee🙂
izobellaaa-_- insan neler neler düşünüyor 🤣🤣uyanırken ayy bebek aç diye telaş yapıyorum hareket etmesini bekliyorum yerinde mi diye . Gecenin bir yarısı kalkıp karnımı yokluyorum susadi deyip su veriyorum 🤗🤗🤗gebeliğin bitmesine az kala da acaba bu kadar koruyabilecek miyim diye üzülüyorum . Amaaan duygular karmakarışık 😅😅
Gulsumdamla aboooo kız sen şimdiden başlamışsın benim ki çokkk hareketsiz valla arada korkuyorum
izobellaaa-_- nst girdim bekliyorum 😂😂😂 kafası kanala yerleşmiş dedi nst den sonra açıklığa bakacak
Oznurozdemir benim de 28 den beri aşağı da hadi sancı çıkarsa söyle ay heyecanlandım 😀😀🙏
Oznurozdemir bize de haber ver iyi haberlerini bekliyoruz 😍