• Gebelik
  • Sizce göbeğim aşağıda mi (38. Haftaya doğru)

68selda06 kış temizliği yaptık baya yoruldum ondan mı boyle oldu yoksa gerçekten aşağı mi indi çünkü en son bkac hafta önce makat geliş pozisyonunda duruyodu inşallah aşağıdadır artık

68selda06 çok yedim ve yoruldum ondan böle oldu çünkü sabah açken felan az bsey gobegim var hatta herkes 4 5 aylık sanio🤣

Senle1 iner artık yavaş yavaş yaklaşmış dogumun ayy temizlik mi bh halde nasıl yaptın kız gerçi dogumda kolaylık olur bol hareket te ben yeni hamileyim kolumu kaldıracak halim yok 🙃

68selda06 baya bı geniş temizlikti canm hemde artık doğurmak istedigim için hiç usenmeden arı gbi yaptm gitti ama sanirim bı fayda etmedi 🤣🤣

Baya inmiş ikiz sandım maşallah 🥰🥰 benim ki nasıl acaba düşer mi yoksa bi anda doğumda dA iner mi 39+1 olacağım bugün erkek 💙

izobellaaa-_- normal duruyo canm seninki inmemis gbi sanki masalah fizigin çok güzel kalmış rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımiza alirz inslh

Hanımlar bu arada söylemesi ayıptır makatimda iğne batmasi tarzı ağrı hissediyorum son zamanlarda acaba doğum belirtisi mi yoksa normal mi

Senle1 bebek aşağı indikçe oluyor canım, normal deniliyor