Mom-babyyy Anneada benimde ilk gebeliğim 20. Hafta da hissettim kafana takma o hafta da hissetmemen çok normal
Anneada bluepoint Peki belirtiniz falan varmi ne bilim bel kasik agrisi gibi bende hic bsy yo ondan endise ettim bi anda sanki hamile degilmisim gibi 🙈
bluepoint Anneada bazen geceleri sertleşme oluyor karnımda sanki bir bölgede toparlanıp kalıyor ya da belki başı bacağı hissetmediğim için bilmiyorum 🤷🏻♀️
Anneada poncikmom iste bende kasik agrisi vardi ondan cok sorun etmiyodum bi haftadir agrilar da durunca merak ettim bisey mi oldu diye kalkip dr a gidesim var ama bakmaz ki randevum ta 6 eylul de daha . Neyse saglikli olsunlar knsallah tüm bebisler 🐣🐣🤲🏻♥️
esena13 Anneada gayet normal bir durum endişe etmeyin, kötü bir durum olsa vücudunuz mutlaka belirti verir
Anneada esena13 Ayy insallah valla bu telaslar bitmeyecek sanirim dogana kadar 🙈 dusuk riskim vardi basta hep o haftalar cok zor gecti simdi de belirti niye yok yok niye su olmadi bu olmadi kafayi yemesek iyi 😂😂🙈🙈
Anneada _aysenur8mikail_ Masallah canim Saglikla alin kucaginiza insalah vaktinde guzel kolay bi dogum nasip olsun ♥️🤲🏻
Sevdesh Anneada inşallah bende sizin gibi korkuyorum arada yada kendime kızıyorum çocuğumu hissedemiyorum ben diye gerçekten annelik delilik galiba inşallah sağ salim alırız kucağımaza bebişleri 😊