Anneada Kizlar ben 16+4 haftalik oldum halen hissetmedim ilk gebelik zaten ama gecen haftalarda hep kasiklarim agriyodu bu hafta artk hic agri yok ve hic bsy hisetmiyorum bu yuzden cok endiseleniyorum daha 6 kasimda randevumuz meraktan kafayi yiyecem 🙁🙁
suscarparimm Anneada canım 22 haftaya kadar hissetmemen normal endişelenme kızımda 16 da hissettim oğlumda 22 de
Rabia_1658 Anneada bende 17. Haftada hissettim hafiften , korkma hissedersin yakında benim kızım çok hareketli ondan belki erken hissettim bazı bebekler daha Sakin takma kafana 😘
Anonimmm95 Anneada Öncesinde kasık ağrılarınız çok muydu? Benim çok yoktu ama 14 e girmemle bir anda arttı sanki. Yani uzun süreli ağrı değil ama şiddeti arttı gibi hatta ilk defa bıçak saplanır tarzda ani bi ağrım da oldu 2-3 hafta süren. Normal mi?
freuze Anneada Biz de 17+1 olduk. Heyecanla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Henüz hissedemedim ama eli kulağında bence. Daha önce gebeliklerimde 18′de hissetmiştim. Yakında hissederiz inşallah :) İlk gebelikse 20-22.haftalara kadar hissedersiniz. Umarım daha erken olur 🌿🌸
Anneada Rabia_1658 gecen ay gittigimde bebegin sakin demisti dr uyuyordu erkege benzetti ama kasik agrilarim birden kesilince endiselendim baya bekledim bebegimi 13 yil ve hep bi korku var bi kaybim oldu diye 🙈
suscarparimm Anneada Ne güzel durduysa bu seni rahatsız etmesin her belirti gebeliğin sonuna kadar devam etmez dönem dönem kendini gösterir
Anneada suscarparimm Ayy Hayirlisiyla bi hisetsem de bu tasalar bitse. Hayir birde etraf ve ailedekiler hep sorunca hareketlenmedi mi diye ondan da cok takiyorum sanirim kafaya :(
Anneada Anonimmm95 Yani benim baslarda kanamam oldu dusuk riski vardi 3 hafta kadar lekeler devam etti sonra durdu o zamandan beri hep ara ara kasik agrim oluyordu mesela yatakta dönerken veya bazen unutup hizli kalkinca falan agrirdi . Tabiki agrimamasi cok guzel ama belirtisiz olunca bsy oldu korkusu oluyor 🙈
Anneada freuze Hayirliisi insallah canim Tesekkur ederim hepimizin saglikli olsun da insallah varsin gec hissedeyim 🙈🐣♥️
poncikmom 22.haftaya kadar normal korkmayın🙏🏻 Herkeste farklı oluyor bu hissetme durumu. İlk gebeliğim oğlumu 16.haftadan beri hissediyorum şu an 18+3’üz. Merak etmeyin sizde 1-2 haftaya hissedeceksiniz🧿
poncikmom Dün doktor kontrolümde sordum kasık ağrısını doktoruma. Ara da gelir ara da tekrar kasıkta ağrı olur normal dedi :) Bir de benim bebek aşırı hareketli belki de ondan erken hissettim🤭
Anneada poncikmom iste bende kasik agrisi vardi ondan cok sorun etmiyodum bi haftadir agrilar da durunca merak ettim bisey mi oldu diye kalkip dr a gidesim var ama bakmaz ki randevum ta 6 eylul de daha . Neyse saglikli olsunlar knsallah tüm bebisler 🐣🐣🤲🏻♥️
Anneada bluepoint Peki belirtiniz falan varmi ne bilim bel kasik agrisi gibi bende hic bsy yo ondan endise ettim bi anda sanki hamile degilmisim gibi 🙈