crazymommy isimyazmakzorunlumu Ben daha doktora gitmedim ama varsa eğer 5 ya da 6. Haftanın içerisinde olması lazım sata göre İnşallah hamileliktendir bide hamile değilsem tek tek doktor gezeceğim midem için ayrı 10 gün regl gecikmem için ayrı 😂
esmerella37 crazymommy cnm mide yanması tam olarak nerde oluyor benmde yanmam var sol tarafta gobegim fılanda agrıyor hamilemiyim blmiyorum ama adetim 9 gun gecikti ilk defa yasıyorum yanma ates var gibi icinde off
Crescent96 crazymommy 10 haftalıkken basladı doğumhaneye girene kadar yandım 🥹🥹 Muzlu soğuk süt içerdim hep beni rahatlatan tek şey oydu
Asiye21 esmerella37 genelde göğüs kısmında boğazda ve ağızda yanma hissedilir yani ben öyle hissediyorum çevremdeki çoğu hamile de öyle söylüyor.
Aksakal1907 @crazymommy benim 5 6. Haftada başladı sanırım şuan 32+4 hâlâ yanmaya devam ediyor ama sürekli değil bazen 1 hafta yanmadigi oluyor
Tugcecanan crazymommy benim 32 den sonra başladı. Genelde geç başlıyor. İlk haftalarda bu kadar ağır belirtiler ortaya çıkmaz. Sürekli uyku hali kasık ağrısı tarzında belirtiler olur. Nadiren erken başlayan duydum. Mide yanması stresten de olabilir aslında