Aynurakaya Kizlar sabahları kahvaltı olarak neler yiyorsunuz?21 haftalik hamileyim artık ne yiyeceyimi bilmiyorum .hergun haşlanmiş yumurta yiyemiyorum artık ne yiyeyim acaba bebeyede faydası olsun
beyzzsenturkk Aynurakaya artık kahvaltı da celmiyo aklımı aksam kalanları ısıtıyorum bazen kahvaltılık gevregiyle süt atıstırıyorum meyveyle geçiştiriyorum fazlası rahatsız ediyor bir süredir yumurta tüketemiyorum sadece peynir zeytin de bi yere kadar kızartmalar zaten mideyi perisan ediyo
Busbusu Aynurakaya çalışıyorum o yüzden pogca açma yanında peynir zeytin yiyorum bugünde kaşarlı yumurta yedm
egeninincisii Aynurakaya Gebelik şekerinden dolayı zeytin, peynir, domates, salatalık yiyebiliyorum sadece. Haşlanmış yumurta da tavsiye ederim, ben yiyemiyorum.
Qnl Aynurakaya ben hergün aynı şeyi yiyorum tah tahıllı ekmeğe krem peynir sürüp yiywbiliyorum yumurta domates hepsinden tiksindim
Aynurakaya beyzzsenturkk valla aynı şeyleri yemekden qına geldi deyişik şeyler istiyorum ama aklıma gelmiyor🤔
Aysenurozs Aynurakaya bende her güm yumurta çeşitlerini yapıyorum omlet Menemen haşlama patatesli omlet kaşarlı omlet dönüyor böyle süreç 😂ve tost olmazsa olmazım bir kaç gündür bu lavaşlarla yapılan tostlara taktım onu yapıyorum kaşarlı domates peynir zeytin bu şekilde geçiyor ben sadece sabah ve akşam yiyorum ama akşam ne yersem afedersiniz aşırı gaz yapıyor çok sıkıntı çekiyorum
Aynurakaya Aysenurozs ay valla yumurtadan tiksindim artık ya 21 haftaya kadar belki iki üç koli yumurtayı bitirmişimdir😀en son bende yumurtluycam diye korkuyorum😀😀
Aysenurozs Aynurakaya Allahtan yumurtayla alakalı bir sıkıntım yok ya ☺️Çünkü cidden akşamları çok sıkıntı çekiyorum o yüzden en azından sabah düzgün kahvaltı yapıyorum diye rahat ediyorum. Süt bile dokunuyor ya hele o gaz ağrısı bir gece mahvetti resmen o yüzden artık yemek yemeye korkuyorum her yemek dokunuyor
beyzzsenturkk Aynurakaya saglıklı beslenmekten de sıkılıyo insan bu aralar sürekli fast food tüketmek istiyorum ama 6. aydan sonra kilo alımı hızlanıyormus nasıl tutuyorum kendimi bi bilseniz😂 her gün farklı seyleri de hazırlamaya bi süre sonra insan üseniyo aksama ne yemek yapacağımızı düsünmekle geciyo tüm gün😂
Srfe Avokado ceviz çiğ badem ymurta domates slaatalık kırmızı ve yeşil biber peynir vallahi sıkılıyorm bende her gün aynı serüven birde gebelik sekeri var arada kaçamak yapıyorum eğer düşükse bi iki lokma baska şeyler o kadar az kaldı biraz daha sabır diyorum😊😊
annesivekuzusu Yumurta ve çeşitleri yemekten gına geldi vallahi ama başka yiyecek bisey de yok malesef 🤭 sut içemediğim için mutlaka peynir yiyorum 2 tane de ceviz ekliyorum unutmazsam eğer 😇 şimdilik bu şekilde kilomuz guzel ilerliyor bakalim