Kader_yldrm Dediğiniz hastaneleri bilmiyorum ama ben bulunduğum şehirde devleti tercih edeceğim. Hoş, başka şehir de olsa yine yüksek ihtimal devleti tercih ederdim. Zaten kan grubum vs sıkıntılı, aksi bir durumda özeller tam teşekküllü devlet hastanesi gibi olmuyor, ayrıca sorumluluk da kabul etmek istemiyorlar. Doğumu düşündüğüm hastanede gebe okulu eğitimine gidiyorum.
Ebeler diyor ki:
Hiçbir sıkıntı yoksa normal doğum yaptırılır. Eğer annede ya da bebekte sıkıntı varsa o zaman sezaryene alırız ve doktor müdahalesi de o zaman gerçekleşir. Normal anne ya da bebek için sağlık sorunu yaratacak gibiyse normal yapacağız diye diretmiyoruz. Onun dışında doğum anne ve bebeğin iş birliğiyle gerçekleşen bir şey. Buraya geliyorlar, gebe ya da hasta yakını en olmadık şeyler yapıp bize müdahale ediyorlar ya da çemkiriyorlar, böyle olunca biz kızınca da biz kötü oluyoruz. Siz kurallara uyun, işimize karışmayın biz zaten sizlere kendi ailemizdenmiş gibi yaklaşıyoruz. Durduk durmadık yere hadi bugün de gebelere saralım demiyoruz vs vs.
Bilmiyorum ama haksız da görünmüyorlar sanki.