TeoMom Alparslaninannesii Henüz başlamadım bile🙈 haftaya başlayıp ne var ne yok bir anda alacağım sonra da inşallah yıkayıp ütüleyip dolabını hazırlarım dedim siz de nasıl bitirdiniz mi
Alparslaninannesii TeoMom biz çok şükür ufak tefek eksikler var 1 ay sonra da yıkar ütüler odasını dizerim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum çünkü 🙈🙈
Alparslaninannesii mmelissb em az sanırım şuan sensin sağlıkla gelsin inşallah normal mi sezeryan mi düşünüyorsun cnm
Alparslaninannesii Krnn1 o doğum belirtisi anında olan ve doguma başlatan birsey sağlıklı olsunda inşallah biraz gec gelmesi sorun değil çoğu bitmiş cok azı kalmış 🥰
Alparslaninannesii canserko genelde 38. Haftada alıyorlar 76 gibi kalmış diyelim plakalara çoktan girmişsin 🥰🙈
TeoMom Alparslaninannesii Ben de öyle ama ilk bebeğimi erken doğumla kaybedince bu sefer korkumdan alamadım ama artık 28 bitti başlayabilirim bugün doktor randevumuz var zaten güzel şeyler duyup hemen bebek arabası bakmaya gideceğim 😆
Alparslaninannesii Hayattumutt aramızda bir gun var sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bende sezeryan düşünüyorum
canserko 09Tugba_0909 ilki tercihen sezeryandı, bu da sezeryan ve evet özelde oluyorum ilki de öyleydi
Leyla1938 Senazeynep34 bir şey kalmamış Ekim sonu gibi gelicek galiba. Cumartesi ekime giriyoruz artık birmis siziin🙏🏻😍 benim.ikinci bebeğim olucak. 38den sonra hadi doğsun doğsun diye bekliyor insan ilkim 39+6 doğmuştu 🙈
Senazeynep34 Leyla1938 ikinci bebekler daha erken dogugormus ve daha kolay 😊 evet Ekim sonu bizim ama sezeryan olarak ayarladık 😊
Leyla1938 Senazeynep34 ya kolay olur diyende var her doğum farklı zor oluyor ikinci diyende var ne hayırlısı inşallah benim normaldi ilki. Sizinki de hayırla dogsun inşallah sezaryense 30 günden az kalmıs ozaman😍
Sumeyyeabdi Alparslaninannesii son 74 uygulamaya göre ama sezeryan düşündüğüm için daha az kalmis gibi duruyor heyacan korku stres bi arada sağlıcakla gelsin bebisler 🥰❤
Alparslaninannesii QUEEN088 🥰😂 sağlıkla gelsinde ne zmn olursa kabul zamaninda gelsinler inşallah cnm