Krnn1 Alparslaninannesii amin inşAllh ama bana hep sanki çok varmış gibi geliyor doğum belirtisi hissetmiyorum🤦🏼♀️
TeoMom Alparslaninannesii Henüz başlamadım bile🙈 haftaya başlayıp ne var ne yok bir anda alacağım sonra da inşallah yıkayıp ütüleyip dolabını hazırlarım dedim siz de nasıl bitirdiniz mi
Alparslaninannesii mmelissb em az sanırım şuan sensin sağlıkla gelsin inşallah normal mi sezeryan mi düşünüyorsun cnm
Alparslaninannesii Krnn1 o doğum belirtisi anında olan ve doguma başlatan birsey sağlıklı olsunda inşallah biraz gec gelmesi sorun değil çoğu bitmiş cok azı kalmış 🥰
Leyla1938 Senazeynep34 bir şey kalmamış Ekim sonu gibi gelicek galiba. Cumartesi ekime giriyoruz artık birmis siziin🙏🏻😍 benim.ikinci bebeğim olucak. 38den sonra hadi doğsun doğsun diye bekliyor insan ilkim 39+6 doğmuştu 🙈
canserko Alparslaninannesii ayy benim de 90 gün yazıyor ama sezeryan olacagım. 81 ile plakalara geldik diyebilir miyizzzz
Alparslaninannesii canserko genelde 38. Haftada alıyorlar 76 gibi kalmış diyelim plakalara çoktan girmişsin 🥰🙈