Kızlar selam üzülerek söylüyorum ki Merkez Prime hastanesi bizim için bitmiştir doğum ücretini ödememe rağmen geri talep ettim.
Gelelim sebebine tamamen doktor kaynaklı 2 hafta önce gittiğimde herşey normaldi Aslıhan hanım çok güzel karşıladı 2 hafta sonra yani dün için kontrole çağırmıştı 36 haftalık olarak bende 3,30 gibi gidebildim ben kayıt işlemleri yaparken kendisi ameliyata çıktı önce nstye gir doktor gelene kadar sonra doktor hanım gelir bakar dediler bende tamam dedim kendim sancı hissetmiyordum sadece aşağı da olduğunu hissediyordum neyse nstyi doktorun sekreteri çekti doğum sancılarımın olduğunu sonucu hemen doktora göstereceğini ameliyathaneye götüreceğini söyledi tamam dedik ama ben bişey hissetmiyorum öyle doğumla ilgili zaten hazırlıksız da gittim. Doktor hanım hemen hazırlayın ben burdayken ameliyata alıp bebeği alalım ben inmeden gelsin dedi sadece tek bi nst sonucuna göre 36+0 haftalık bebeğimi alacaktı sonra kabul etmedim en azından ultrasonda bi bakılsın durumu ne dedim sonra doktor geldi tedaviyi reddettiniz imza atın zaten benimde saatim doldu bundan sonra nöbetçiye kalırsınız dedi. Ultrason talep ettiğimde baktı bebek kanala girmiş riske girersiniz eski sezaryenlı olarak dedi ciğer geliştirici vurduralım en azından dedik daha çok küçük dedik 34.haftadan sonra iğne yapılmıyor sonra dikkat dağınıklığı yapıyor yan etkileri var falan dedi, ki ben ilk kızımda vurdurdum 37.haftada garantiye almak için çok şükür ki bi sorunumuzda yok, asla iğne yapmıcağını söyledi nöbetçiye gidersiniz bu nst ile oda hemen alır zaten dedi, neyse biz ordan çıkıp Sibel Mutluya gittik evet bebek aşağı da ama kanalda değil doğum için 1 hafta bile bekleyebilir dedi sonra her ihtimale karşı nst çekti sancılarım yine çıktı ama acil doğum sancısı kadar değil çalıştığı hastaneye doğumhaneye yönlendirdi gittik serum takıldı ilk doz ciğer geliştirici yapıldı yatış verdiler nst ile takip ettik 12 saat sonra sabah 8.40 civarı 2.doz ciğer geliştirici vuruldu her ihtimale karşı sonrasında sancılarım normale döndü ve taburcu oldum şuan iyiyim oğlum karnımda biraz daha kalacak malum her 1 saatin bile çok büyük önemi var bebek için
Uzun oldu kusura bakmayın 🤗