teacherozlem Denizreyyan baş üstüne sevdiniz mi doktoru inşallah elektriğiniz tutmuştur ve devam ederseniz kim bilir belki karşılaşır tanışırız 😍
Denizreyyan teacherozlem evet evet devam edeceğim inşallah doktor hanımda tabi denk gelirsek tanışırız inşallah :) 2 hafta sonraya kontrolüm artık
Denizreyyan teacherozlem hayırlısıyla inşallah benimde son 2 haftalık kontrolüm olacak sonra 1 haftaya düşecek zaten 38+3ten sonra istediğin gün alırız dedi
Gamzeucan tecrubesizanneadayi12 merheba mine hanımın muyane ücreti ne acaba bende oraya gitmek istiyorm da
tecrubesizanneadayi12 Gamzeucan merhaba en son 29 eylülde gittim 610 liraydı güncelleme gelmediyse😄her seferinde muayenelere zam geldiği için malesef😬
Hulya-27 Gamzeucan ben 28 gun once 6300 sezeryan 300 lira spinal anesteziye verdim.anlasmamiz da vardi ilce emniyetten.
siyahinci3 Nuray1 Evet o yuzden devlet hastane si ozel idare ettim ama Seher hanimla konustum Aralik yada Ocakta baslayacagini söyledi artik bir doktora takipli olmam lazim Seher hanim gelene kadar Çiğdem hanima gidecegim
Nuray1 siyahinci3 bende çiğdem hanım istiyorum ama maşallah çok yoğun Seher hanım olmadığı için Sibel hanıma gidiyorum 2 aydır ama doğumum Ocak ayına denk geleceği için Seher hanıma gidemeyeceğim galiba
Neslihan5241 siyahinci3 çiğdem Kılınç da çok iyi bir doktor hem güler yüzlü motive ediyor kız kardeşim doğum yaptı memnun kaldı kuzenim de çiğdem hanimda yaptı memnunlar bense devlette gidiyorum Farabiye