Gzmslmz Bguzeel bende gunde 2 kez kullaniyorum siyah uzum-pekmez yiyorum akmasada damliyor resmen demir hani referans deger arasinda ama yinede dusuk 🥲
Gzmslmz Bguzeel ilacimi yazmamisim 🙈 zaten b12 de eksik 🥲 ferrum housmam 100 mg oral cozelti diye geciyor gunde 2 defa sabah aksam ac iciyorum. Doktora danis itersen bende buna yeni basladim daha once hap vermisti.. sağlıkla gelsin insallah minik🌸🌸
Nazendegelincik Gzmslmz banada bunu verdi geçen hafta, doğuma son 2 hafta falan var bakalım düzelir inşallah. Kokusu tadı vs tuhaf değil ama içerken kendimi Twilight ta vampir bebek bekleyen Bella gibi hissediyorum 😄
eliz3 Bguzeel benimde düşük yükselemiyor ilk dogumumda da yükselmemişti kan serumu taktılar öyle girdim doğuma
Busra_sansar Nesli3504 Aynen bana da feramat vermişti sonra daha etkili olur diye oreferon verdi ama oreferonu iki kere kullan dedi acayip midemi bozuyor feramatı içiyorum bitmemişti decaviti de içtim bir süre o da midemi bulandırıyor bıraktım ara ara içebilirsiniz dedi doktorum
Gzmslmz Nazendegelincik ahahahhah bende buna basladigimdan beri diyorum vegan vampirler gibiyim diye 😂😂 insallahh degerlerimiz yukselir butun bebisler saglikla gelirler 🌸🌸🌸🌸
Pcoslubiranne Bguzeel benim de cok dusuktu. Kabizlik yaptigi icin kullanamadim.bir sikinti cikmadi sezeryan oldum.
Bguzeel Canım anneler yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim 🫶🏻 Bugun kontrolüm var dediğiniz gibi ya serum yada ilacın dozunu yükseltecel doktorumuz bakalım 😞 hepimizin minikleri sağlıkla gelsin,gelmiş olanlar sağlıkla büyüsün 😇
Busra_sansar Nesli3504 Aslında bebekler sağlıklı ise vitamine de gerek yok bazı gıdalardan alıyoruz sonuçta vitamini, magnezyum eksikliği varsa mesela muz ,demir eksikliği varsa bol bol hurma ya da keçiboynuzu pekmezi için ben öyle yapıyorum