Bguzeel 24 olan değerim 7ye düşmüş 😓 randevum henüz gelmedi oyüzden öncesinde burda bu tür bişey yaşamış gebeler anneler var mı. Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ya da nasıl toparladınız acaba. Son 31gün kalmış görünüyor doğuma da 🥺
yigitinannesiiiii Bguzeel demir ilacı kullanıyprsanız dozunu arttırmadımı doktor Bol bol kuru üzüm , pekmez ,nohut ,fasulye tüketebilirsin Canım
Bguzeel egeninincisii yani bebişler sağlıklı doğsun da onun derdindeyim. 🥺 yüzümde solukluk var ekstra demir eksikliğinin bi eksisini yaşamıyorum henüz halsizlik vs oluyomuş heralde
Bguzeel yigitinannesiiiii kontrolüm yarın inşallah göstereceğim doktora nasıl yönlendirecek bilmiyorum 😓
Bguzeel Nesli3504 bakalım doktorumuz belki ilacımızı değiştirir dozunu yükseltir bu değerlere karşın 😓
BBuseY Haftada 2 fincan pekmez içerim sabahları aç karnına bir sıkıntı yok şükür 🙏 normalde de bende kansızımdır.
Bguzeel BBuseY aslında benimde öncesinde değerlerim iyiydi. Pekmezde kullanıyorum ona ragmen böyle bi değerle karşılaşınca da üzdü açıkçası 😮💨
Cansu1993 Bendede eksik çıktı feritin özellikle 5.4 sağlık ocağı kontrol için yapmıştı orda anladık doktora sordum gel ilaç yazalım dedi kullanyrm aslnda bir tane her sabah 28+4
Bguzeel Cansu1993 toparladınız mı bari değerleri ilaç işe yaradı mı yani 😓 umarım toparlarsınız toparlarız yani 🙏🏼
Nesli3504 Bguzeel bana feramat yazdı demir ilacı tahlillerim değerler iyiydi ama yine kullan dedi bide vitamin olarak decavit yazmıştı bi kaç kez kullandım sonra bıraktım decaviti
Bguzeel Nesli3504 işte her doktor farklı ilerliyor sanırım değerlerim iyiydi gerek görmedi ilk etapta sonra da aşırı düşmüş bianda son ayım diye muhtemelen 🤔 aman sizde dikkat edin bi sıkıntı olmasın değerleriniz güzel seyretsin doğuma kadar 🙏🏼 Sağlıklı doğumlarımız olsun 🫶🏻
Busra_sansar Nesli3504 Aynen bana da feramat vermişti sonra daha etkili olur diye oreferon verdi ama oreferonu iki kere kullan dedi acayip midemi bozuyor feramatı içiyorum bitmemişti decaviti de içtim bir süre o da midemi bulandırıyor bıraktım ara ara içebilirsiniz dedi doktorum
Nesli3504 Bguzeel teşekkür ederim ama her gittiğimde ultrasondan bakıyor iyi diyor başkada bişey demiyor
Bguzeel Nesli3504 valla bizim bebişte gelişimde vs bi sıkıntı yok hani şükür 🙏🏼 aman onlarda olmasın 🥰🥰
Bguzeel Evhamlianne92 değil mi bi kaç yakınımda ya iğne ya serum verirler dediler. Malsat az bi zaman kalmışken doğuma çabucak toparlamak 🙏🏼🌸