canserko Hifa1161 bende gecen sene oldum aralıkta yine olacagım doktor bana aynı yerden kesilmeyeceğini; ilk dikişin durumuna göre altından veyahut üstünden kesileceğini söyledi
Hayalmi Hifa1161 ben sordum aynı yerdenmi keseceksiniz diye evet dedi milim fark var iki kesiğimin arasında 5 yıl vardı aralarında . Belki seninki öyle olması gerekiyordu üzülüp stres yapma bence onu kendine görünmüyorlarda zaten 😊 sağlık olsun
Hayalmi Hifa1161 yaa bu yorumunuda yeni gördüm 😔 bacağına doğru gidiyorsa tabi daha çok acıyodur hareket ettikçe uygun değilse bile yukardan kesse daha rahat olurdu belki inşallah çabucak toparlanırsın
Hifa1161 Trabzonliveasabi kaynanam geldi o ilgileniyor bebeğide emzirme vakitlerinde veriyorlar bana ama iki üç hafta daha duracak sonra gidecek yaralarım iyileşse de gerçekten zor günler bekliyor gibi
Trabzonliveasabi Hifa1161 öyle düşünme belki her şey çok güzel yoluna girer rabbim güzel bi kapı açar stres yapmamaya çalış 🫶🏻
Hifa1161 Trabzonliveasabi insallah ya bakalım suanlık hormonlardanda fazla düşünüyorum galiba zaman herşeyin ilacı sagolasın
Trabzonliveasabi Hifa1161 evet 1-2 aya kendine gelirsin inşallah 🤗 ben sezaryen sonrası hacamat oldum ve sülük taktırdım efsane iyi geldi bebeğime de hacamat yaptırdım düşünürsün belki. Bütün o ağrılarımı aldı hormonlarımı yerine getirdi.
Shr_ Hifa1161 ablamda aynısı oldu devlet aynı yerden kesmiyor ama büyük ablam 3 kes sezeryan oldun özelde 3 kezde aynı yerden kestıler
Hifa1161 Shr_ ama benimle bes kişi sezeryana girdi içlerinde dördüncü sezeryan olanda vardı aynı yerden kesmişlerdi 😒
Trabzonliveasabi Hifa1161 Sezaryende hem suni sancı aldı hem narkoz aldı hemde belden iğne vurulduk vücudu tüm bu pislikleri çekti bu yüzden yaptırdım. Maşallah sakin bi bebeklik geçirdik ve hastalıklara karşı dirençli oldu 🌼
Arya10 Hifa1161 ben devlete sordum dikişleri nasıl atıyorsunuz diye oda alınan dikislerden dedi özelde ki alınmayan dikiş lazer diye geçiyor yapistirmali yani bende devlette olacaktım ama vazgeçtim bu sebepten dolayı
Hifa1161 Arya10 yo bana dikiş aldırın falan demediler hatta özellikle cıkarken sordum estetik dikiş dedi doktor