Skdinc Esesesssss Ben çift taraflı olanlardan aldım. Bir tarafı desenli diğer tarafı krem rengi düz beyaz. Kısa süreli kullanılacak diye belki birdahaki bebeğimin (daha bunu doğurmadan ikinciyi hesaplıyorum.) :D cinsiyeti farklı olursa israf olmasın istedim.
mercimekannesi27 Esesesssss hatta ben ponponsuz sade beyaz yaptırdım kızım olacak ama ileri de hem kız hem erkek kullanır hem de sade seviyorum o yüzden düz beyaz yaptırdım 🌺
Esesesssss mercimekannesi27 valla bende şimdi beyaz sipariş verdim canım ins güzel olur fotosunu atsana 😂😘
mercimekannesi27 Esesesssss inan ben çok beğendim canım çok içime sindi ayy nasıl resim atılır bilmiyorum bu forma girdiğimden beri bi türlü çözüp atamadım 😂😂
Esesesssss mercimekannesi27 canım forumda sol üstte çizgi gibi şeyler var bildirimler falan gelen yer orda foto yükle var ordan oluyo 😂
mercimekannesi27 Esesesssss ben düz sevdiğim için hepsini düz krem yaptırdım, yuvarlak babynest, emzirme önlüğünü, emzirme yastığı, puset minderi ve puset örtüsü hepsi düz olsun dedim ama eminim fırfırda çok güzel olur 🥰