Annesininportakali53 Esesesssss Pudra pembesi daha hoş ama benim tercihim beyaz olurdu ne kadar leke gostersede😁
Tubacngl Esesesssss Beyaz daha iyi sanki bide ortak renk ilerde başka çocuk düşünürsen onu da düşün pembe erkeğe gitmez 😊
Annesininportakali53 Esesesssss kız niye ben pembe sevmiyorum çok kirlenir diye pembe dedim🤣🤣 ama tercihim beyazdan yana olurdu çünkü sade ve şık hem bebek kızsa pembe erkekse mavi ayrımını sevmiyorum beyaz herseye uyar 🤍🤤
Esesesssss Tubacngl bende öyle düşündüm sonra dedim herkes isimli özel yaptırıyor böyle olsun nolcak dedim bı öyle diyorum bı öyle valla kafam karıştı😂
Deletedmom_8 Esesesssss beyaz daha güzel. Kız bebekte hep pembe pembe ben hiç sevmiyorum 😂🫣 niye kız diye her şeyini pembe yapıyoruz mesela neden ne gerek var kafasındayım 😂 o yüzden nerdeyse hiç pembe bişey almadım. Her renk var puset örtün gri mesela 😂 bunda da hem pembeye bakış açımdan hem de beyaz daha sık durduğu için beyazı seçiyorum 😂
Reyhosunannisi Kesinlikle beyaz hem rengi unisex olduğu için oğlun olunca onda da kullanabilirsiniz bide dışarıdan bakıldığında cinsiyeti anlaşılmasını istemem benim bakış açım ne mavi olsun ne pembe en güzeli beyazzz