Zeynepdgn50 Tamarix Kivircikkuala Gul5 kızlar ben şimdi 10 dk önce test yaptım ama silik çıktı bat28 di
Gul5 Zeynepdgn50 bence bir test daha yap yarın sabah o da silik çıkarsa hemen gidip kan ver derim hamile olabilirsin
Tamarix Zeynepdgn50 ben daha yapmadım 2. Gün benimde sol kaşıkta batma ağrı ateş basması göğüslerim fena şiş sızı
Gul5 Zeynepdgn50 kaset test hemen çıkmayabilir erken gebelik testi yap bence onlar daha hassas. Ama kaset testte silik çıktıysa bence kesin hamilesin. Onların daha yüksek aralıkları diye biliyorum
Zeynepdgn50 Gul5 o zaman erken gebelik testi alıp deneyim bir de duruma göre de kan vermeye giderim. Sağlık ocağındaki hekimim kolay kolay kan almıyor. Üstünden bir hafta geçsin adetin diyo değerleri daha net görmek için.
Zeynepdgn50 bsranur123 yok canım daha yapmadım erken gebelik testi yapacam akşam yapsam sabahı beklemesem olur yine demi yaa erken gebelik testi
Zeynepdgn50 Tamarix aynı bende öyleyim kuzu hatta midem arada bulanıyor aşırı uyuma isteğim var bu aralar. Kaset test yaptım silik çıktı bi de erken gebelik yapacam ondan da pozitif olursa kan vermeye gideceğim
Tamarix Zeynepdgn50 çıkar heralde ben yapmıyorum arkadaşlar yapıyor çıkıyor kan daha garanti geliyor bana
Zeynepdgn50 bsranur123 ayy erken gebelik testi yaptım test bozuk çıktı iyi mi 🙄 Tam idrarı damlattım çift çizgi gördüm bi amda ekranı pespembe oluverdi
Tamarix Zeynepdgn50 ya bahsettiğim bu işte yazık ona verilen paraya yazıklar olsun onu öyle size satana 😔
Zeynepdgn50 Tamarix evet yaa valla sinir oluyorum böyle olunca. En iyisi kan siz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz kanı yarın versek mi acaba yarın cuma haftasonu olmadan