Nskyhn 0510Damla- ay kesinlikle öyle. Bir tavırlar bir hareketler. Maalesef karısı da öyle. Zaten murat vardı o gitmiş yani kimse kalmamış. Star medica sana uymaz mi Oğuz bey candır candır ben onda doğum yaptım. 6500 doğum parası verdim. 300 lira aylık muayene. Memur olduğumuz için indirim oluyordu. Tahliller çok pahalı değildi. Zaten genel olarak sağlık ocağına veriyordum bir şey demiyordu acil olunca hastaneye veriyordum
minikpankekim Yasmn_17 gebe polikliniginde o gun hangi nobetci doktor olursa. 12 haftaligim suana kadar hep iyi doktorlar denk geldi. 2li testimdede nerden baksaniz yarim saat falan incelediler bakildi. Doktorlar genel olarak guleryuzlu ve cok sempatikler benim fikrimce :)
Zeyno29 Ben bülent elveren gidiyorum.28 haftayım.doktordan memnunum.ama çok yoğun.kapısı hep kalabalık.randevu zor alıyorum.araştırmıştım gitmeden derece filan yapmış iyi yerlerde eğitimi.çok bilgili.ama yoğun olunca tabi ilgi azalıyor.
0510Damla- Zeyno29 randevu nasıl buluyorsun ben mhrs den bakıyorum hergün bir doktor gösteriyor ve hep başka başka
Zeyno29 0510Damla- Zor buluyorum zaten.mhrs baya uğraşıyorum.iptal eden oluyor bazen.dr bülent hep dolu ama bulamayabilirsin.kolay gelsin.
Nskyhn 0510Damla- en mantıklısi. Hemşiresi ebesi cokk iyiydi yani bir daha doğum anına 9 ay hamileliğe dönmek isterdim çok güzel bir 9 ay ilgi alaka. Doğum çok güzel ilgi alaka
Zeyno29 0510Damla- rica ederim.herkesin tercihi farklı.yardımcı olduysam sevinirim.ben eğitim ve bilgiye bakıyorum.bülent bey Hacettepe mezunu diye duydum.yoğunlukta çok ilgi olmuyor ama.bilgi tecrübe önemli benim için.özellerde de tecrübesiz oluyor bazen.hayırlısı olsun canım.