kizannesiyimm 1bade bir yıl oldu evleneli, hiç öyle takım yemek yapmadım doğru düzgün çorbasından tatlısına. Ona mı uğraşcam ay 😂
Gamzeeee16 1bade Bende fırına patates tavuk vericem bulgur pilavı salata yoğurt buzluğa sarma sarıpta koydum birde oh mis ☺️☺️😂
Gamzeeee16 1bade Evet güzel bozulmamasını istiyorsan bir tık hazırladığın içi pişir Öyle sar hiç bozulmuyor ben hep öyle yapıyorum 😋
2baby1moms 1bade benim evde 3 tane de kaynım kalıyor o yüzden eşime kıyamıyorum kendileri hiçbir katkıda bulunmadıkları için dışardan nadir istiyorum
2baby1moms 1bade sen bide bana sor bende diyorum ki uyusa da iş yapsam bitse bu işlerim hamile misin?
kizannesiyimm minikbiranne35_ yeter yeter alıştırmak lazım 😂 annem hep 3-4 çeşit yapar daha doğrusu bana yaptırırdı çok yorucu bir şey yani akşama kadar mutfaktan çıkılmıyor öyle. Evlenince bozdum o düzeni 😂
2baby1moms 1bade ayy İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız 💙 rabbim sağlıklı Salih bir evlat nasip etsin inşallah bilmiyorum içimden tanımamama rağmen iyi temiz bir insan olduğun geçti
2baby1moms 1bade evlendiğimden beri bendeler inşallah giderler bu aralar yurt dışına çıkma olasılığı var ikisinin inşallah giderler de bende kurtulurum 2. Bebeğim olacak kızım çok küçük yeni 1 yaşına giricek onlarla yani olmax
Sellmaseellma Nazendehanim ay benimde kocam bulgar göçmeni ben karadenizli ama asla balık temizleyemem o yapar kurban olduğum ne de güzel temizliyor 😂😂😂