1bade Menüde ne var ? 😍 Temizlik bitti kahveler icildi, sıra yemeğe 🤍🤫 *Kızarmış tavuk *Bulgur pilavı *Cacık Allah herkese bereket versin 🙃
ardenmoms 1bade oh mis gibi menü afiyet olsun size şimdiden. Temizliğim bitti çoktan biz öğle yemeği yedik eşimle körili kremalı makarna yapmıştım yanınada brokoli, havuç, kabak sotesi yaptım artık akşamı bilmiyorum 😂😂😂😂
2baby1moms Karnıyarık Pirinç Pilavı yapmayı düşünüyorum ev darmadağın kızım uyumuyor 🙈 kalıcak galiba dün eşime yarın karnıyarık yapıcam makarna yapıcam bugün dedim kabul etti bugün yapmasam çoğğğğğ kötü şeyler olabilir😂
1bade 2baby1moms kuzu benim bebek yok ondan bu rahatlık 😄 bende diyom keşke bebek olsa ağlasa mir mır🤫😄
Kleopatra- 1bade Dolapta pilav var. Yanına ne gider onu düşünüyorum. Bir türlü karar verip de bulamadım.😂
2baby1moms 1bade benim evde 3 tane de kaynım kalıyor o yüzden eşime kıyamıyorum kendileri hiçbir katkıda bulunmadıkları için dışardan nadir istiyorum
2baby1moms 1bade sen bide bana sor bende diyorum ki uyusa da iş yapsam bitse bu işlerim hamile misin?